Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Takım Kombinasyonu

Kan Grubu
AB Rh Pozitif
3-8 gram sahtelerde gayet iyi performansı var. 8 gram üstünde aksiyon vermek isterseniz solid uç olduğundan 45cm verdiğiniz jerk sahteyi 15-20cm aksiyon verir. %50 bir enerji kaybı ile sahteye aksiyon gider. Ben bu kamışla 7,5 gram vibrasyon ile geçen sene 39 adet sarıkanat avladım + 1 tanede iri uskumru bonusu oldu. Benim vazgeçilmezim. Her avıma bu kamışla giderim, birde yanına aji modelini aldım 0,5-5gr iki adet kamışla işi bitiriyorum. Bende bir çok ünlü markaların ekipmanları olmasına rağmen Kudos ile gidiyorum avlara elim hep ona gidiyo. Sizin işinizi görecekse alabilirsniz tabiki.
Bu arada ekstra olarak Crossfire makine çokça gördüğüm ve fiyatı aşırı makul gelen bir makineydi. Performansını nasıl buluyorsunuz?

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Cevabınızın altında bulunan minik biyografimsi alandan da görebildiğim üzere kullanıyorsunuz sanırım. Çevremden duyduğum oldu ama ben hep yemliyle büyüdüğümden atçek markaları olarak Daiwa Shimano Savagear Major Craft Okuma ve türevleri ile sınırlı bilgim var. Kudos hiç duymadım ama öneriyorsanız onu da alabilirim çünkü asıl odağım silikon yemlerde ve baby/micro-jiglerde olacak. Aynı kamış ile beraber konunun başlarında belirtmiş olduğunuz Daiwa Ninja 18 LT 1000lik makine kullanırsam uyumlu olur mu sizce? Kışın burada sarıkanat lüfer mevcut ama nedense oltama hiç alamadım boğaz harici.
Kudos markasını Daiwanın distribitörü getiriyor. Kamış fiyatına göre çok iyi bir kamış. Gerek makine yatağı gerek porselenleri gerek solid ucu aynı fiyat marjındaki ürünlerden çok daha iyi. Ama içinize sinmiyosa daiwa ve Shimanoyada yönelebilirsiniz. Makine konusuna gelince Ninja gayet işinizi görür ve uyumlu olur.

Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kudos markasını Daiwanın distribitörü getiriyor. Kamış fiyatına göre çok iyi bir kamış. Gerek makine yatağı gerek porselenleri gerek solid ucu aynı fiyat marjındaki ürünlerden çok daha iyi. Ama içinize sinmiyosa daiwa ve Shimanoyada yönelebilirsiniz. Makine konusuna gelince Ninja gayet işinizi görür ve uyumlu olur.
İçime siner sinmesine tabii ki gördüğüm için bol bol ama tabi çok fazla olunca marka detay falan insanın kafası basmayabiliyor kimi zaman. Kudosu öneriyorsunuz madem benim de işimi görecek yemleri de kapsıyor. O zaman takımı sipariş edeyim;
Kudos Rock Fishing 1-14gr
Daiwa Ninja 20LT 1000
Daiwa J-Braid 8x 0.10mm
olacak şekilde. 0.08mm şuan gördüğüm çoğu yerde kalmamış gibi ama pek fark etmeyeceğini düşünüyorum. Bunların haricinde en son olarak uç halkası küçük bir darbe alırsa porseleni düşürüyor mu? Halkalar hızlı oksitlenme yapıyor mu? Ona göre yanına pas engelleyici yağımdan da alayım.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
İçime siner sinmesine tabii ki gördüğüm için bol bol ama tabi çok fazla olunca marka detay falan insanın kafası basmayabiliyor kimi zaman. Kudosu öneriyorsunuz madem benim de işimi görecek yemleri de kapsıyor. O zaman takımı sipariş edeyim;
Kudos Rock Fishing 1-14gr
Daiwa Ninja 20LT 1000
Daiwa J-Braid 8x 0.10mm
olacak şekilde. 0.08mm şuan gördüğüm çoğu yerde kalmamış gibi ama pek fark etmeyeceğini düşünüyorum. Bunların haricinde en son olarak uç halkası küçük bir darbe alırsa porseleni düşürüyor mu? Halkalar hızlı oksitlenme yapıyor mu? Ona göre yanına pas engelleyici yağımdan da alayım.
Ben size fotolarını göndereyim 3 yıl oldu alalı bide siz bakın. :)

Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben size fotolarını göndereyim 3 yıl oldu alalı bide siz bakın. :)
Valla zahmet olmazsa gerisi keyfinize kalmış bir durum. Bu arada benim takımın aynısını başka bir konuda tavsiye olarak gördüm😅😅.