Ben bu linktekini aldım. memnunum. elinizle tuttugunuzda kilit başparmağınıza denk geliyor. ama daha uygun fiyatlılarıda mevcut.Bu maşa nerede satılıyor?
Ben bu linktekini aldım. memnunum. elinizle tuttugunuzda kilit başparmağınıza denk geliyor. ama daha uygun fiyatlılarıda mevcut.
(link)

Maaşallah...18 Mart'tan bugüne kadar 2 kıraçadan başka avım olmadı. Hatta yaklaşık 1.5 aydır şeytan oltasıyla avlanıyordum. Cumartesi sabahı lrf oltamın alt bölümünün ucundan çok fena kırıldığını rüyamda görünce, av raporlarının da etkisiyle bu sabah sadece LRF takımımla ava gittim. Mırmır çekenleri görünce heyecan yaptım ama nerde bende o şans derken birkaç iskorpit ve kırlangıç sonrası oltaya benim kısmetimde geldi. 78198 dosyayı görüntüle
Bende kullanıyorum bundan kesinlikle pişman olmazsınız buradaki kokusuz silikonlardan kesinlikle daha iyi ve daha iri silikonlar bu yüzden kolay deforme olmuyor.SEAPESCA 1 adet Wobblers Kuyruk Yumuşak Yem Solucan Kurtçukları 45mm 0.8g Balıkçılık Cazibesi Aritificial Bas Pike Balıkçılık Ayrı Oturtma kokusu Yem YY320
(link) to Clipboard
5 adet sipariş verdim. Buna benzer pembesi vardı zaten fiyatta çok uygun görününce...
Pembesiyle takip aldım ama balık alamadım. Bir arkadaşa denemesi için bir tane verdim çok beyenmiş istavrit aldığını söyledi.Bende kullanıyorum bundan kesinlikle pişman olmazsınız buradaki kokusuz silikonlardan kesinlikle daha iyi ve daha iri silikonlar bu yüzden kolay deforme olmuyor.
18 Mart'ta Okuma lrf s 702 1-9 210cm kamış ve ceymar CXT10 makine, üzerinde kendo 0,08 ip misina ile takımı kurdum. Maliyeti hafifletmek için kendo ip şimdilik duracak. İlk fırsatta değiştireceğim. İşten güçten hala deneyemedim. Kısmet olursa av günlüklerini buradan yazmaya devam edeceğim inşallah. 🙂