Lrf'ye Başladım Ve Takımım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan namre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kestane çizeceği zor olur bencede en güzeli bu iş için üretilmiş vani griplerden almak.

Ben bu linktekini aldım. memnunum. elinizle tuttugunuzda kilit başparmağınıza denk geliyor. ama daha uygun fiyatlılarıda mevcut.

(link)

Kordon var diye bu kadar pahalı yapmışlar ,
Yarı fiyatına da bulabiliyorsunuz 😉
Bende öyle yaptım 😀

Birkaç kez getirttim ,
Bende kala kala 1 tane kaldı eşe dosta verince
Yine isteyen çok

Bende Aliexpres den almıştım kordonsuz ,3dolar falandı.
Bu arada bundan alacak olan varsa fazladan 1-2 tane sipariş verebilir , elinde kalmaz.
Misal @Muhayyer abi , istiyordu geçmiş zaman bir mesajında.

18 Mart'tan bugüne kadar 2 kıraçadan başka avım olmadı. Hatta yaklaşık 1.5 aydır şeytan oltasıyla avlanıyordum. Cumartesi sabahı lrf oltamın alt bölümünün ucundan çok fena kırıldığını rüyamda görünce, av raporlarının da etkisiyle bu sabah sadece LRF takımımla ava gittim. Mırmır çekenleri görünce heyecan yaptım ama nerde bende o şans derken birkaç iskorpit ve kırlangıç sonrası oltaya benim kısmetimde geldi. IMG_20180729_082749.jpg

18 Mart'tan bugüne kadar 2 kıraçadan başka avım olmadı. Hatta yaklaşık 1.5 aydır şeytan oltasıyla avlanıyordum. Cumartesi sabahı lrf oltamın alt bölümünün ucundan çok fena kırıldığını rüyamda görünce, av raporlarının da etkisiyle bu sabah sadece LRF takımımla ava gittim. Mırmır çekenleri görünce heyecan yaptım ama nerde bende o şans derken birkaç iskorpit ve kırlangıç sonrası oltaya benim kısmetimde geldi. 78198 dosyayı görüntüle
Maaşallah...

SEAPESCA 1 adet Wobblers Kuyruk Yumuşak Yem Solucan Kurtçukları 45mm 0.8g Balıkçılık Cazibesi Aritificial Bas Pike Balıkçılık Ayrı Oturtma kokusu Yem YY320
(link) to Clipboard
5 adet sipariş verdim. Buna benzer pembesi vardı zaten fiyatta çok uygun görününce...

SEAPESCA 1 adet Wobblers Kuyruk Yumuşak Yem Solucan Kurtçukları 45mm 0.8g Balıkçılık Cazibesi Aritificial Bas Pike Balıkçılık Ayrı Oturtma kokusu Yem YY320
(link) to Clipboard
5 adet sipariş verdim. Buna benzer pembesi vardı zaten fiyatta çok uygun görününce...
Bende kullanıyorum bundan kesinlikle pişman olmazsınız buradaki kokusuz silikonlardan kesinlikle daha iyi ve daha iri silikonlar bu yüzden kolay deforme olmuyor.

Bende kullanıyorum bundan kesinlikle pişman olmazsınız buradaki kokusuz silikonlardan kesinlikle daha iyi ve daha iri silikonlar bu yüzden kolay deforme olmuyor.
Pembesiyle takip aldım ama balık alamadım. Bir arkadaşa denemesi için bir tane verdim çok beyenmiş istavrit aldığını söyledi.

18 Mart'ta Okuma lrf s 702 1-9 210cm kamış ve ceymar CXT10 makine, üzerinde kendo 0,08 ip misina ile takımı kurdum. Maliyeti hafifletmek için kendo ip şimdilik duracak. İlk fırsatta değiştireceğim. İşten güçten hala deneyemedim. Kısmet olursa av günlüklerini buradan yazmaya devam edeceğim inşallah. 🙂

hayırlı olsun birebir benım makına ve kamısın fakat benım kamıs 1-8 ben kamıstan memnunun fakat makınadan memnun olmamaya basladım ufak oldugundan dolayı sanırım ip dolanmaları yaşıyorum erimi de etkılıyor gıbı geldı bana atıs yaparken makına yuzunden cok ıp harcadım makına degısmeyı dusunuyorum arastırıyorum ,

Back