SKARPİ66
Daimi Üye
- Adı
- ÖZCAN TÜREMEN
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
okuma makaria parçalı kamış ile yemli avda çalışan bir arkadaşa denk gelmiştim boğazda. dişli öncesi yem alabilmek için önce çaparide gördüm kamışı. bizim attığımız mesafeden daha açığa erişim sağlıyordu kamış. akşama doğru ise kamışları yemliye yatırdığımızda ( mantarlı çinekop takımı ) arkadaş bizden açık ara öndeydi balık adedinde. ( bende okuma trio rex telesurf kamış vardı o zaman ) rica ettim bir iki atışı ben yaptım kamış ile. biraz sert. ama arkadaşın eli alışmış ve sevmiş kamışı. ciddi oranda atışı çok rahat ve uzak atış yapabiliyor. bekleme esnasında kamışın ucunu takip ettim. gece fosfor takmış ucuna. çinekop vuruşlarını çok rahat hissettiriyordu. ( ben kullandığım trio rex kamıştan memnun olmadığım için bayağı inceledim ve denedim kamışı )Merhaba boğazda kullanmak üzere herşeye gidecek iki surf kamıştan hangisini tavsiye edersiniz teşekkürler
okuma makaria 3 parça yakışıklı şık bir kamış. sarısı ile ciddi dikkat çekiyor. gelgelelim alanın eline oturması - kamışa alışması - sevmesi lazım.
azoresi hiç denemedim. bu hafta üsküdara indiğimde dikkatimi çekti. arkadaş çapari atıyordu. atış mesafesi iyiydi. sonradan çapariye binen istavritte ucunu gördüm. ciddi anlamda hissiyatı iyiydi. bir tane gelen istavritte bile kamış ucu titriyordu. sonradan cengize gittiğimde gördüm kamışı. ince hafif şık bir kamış.
yinede atıştaki durumunu bilemiyorum...
Son düzenleme: