Mektupla
Daimi Üye
Bende Yeni Vega Potenza Premıum Surf 4,50 Mt 120-300 Gr Olta Kamışı - n11.com linkindekiBelki steelpower i bununla geçebilirim.....
Yeni VEGA Potenza premıum Surf 4,50 mt 120-300 gr ı denemek isterdim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende Yeni Vega Potenza Premıum Surf 4,50 Mt 120-300 Gr Olta Kamışı - n11.com linkindekiBelki steelpower i bununla geçebilirim.....
teklifiniz @Aybarss3434 Aykut beyin denemesi için fırsattır aslında.Bende azores var 3 parça eğer bu kamışı alacak olan kişi varsa haftasonu deneyebilir beykozda olta atıyorum , gayet memnunum
Tahmin etmiştim ..içimde ukde kalan üç sert kamış var.....biri sizinki,biri maver elite titanium ve bir de surf leader ultra....evet en sert olanı uzak atışlar için en çok randıman ı bu kamısta aldım
Sayın öztan küçük de aynı bilgiyi vermişti...o da benim için çok saygın biri...son alacağım kamış ta xxxh olacak bu durumda....bulursam ve de çok iyi durumda olursa tabii...bu listedekiler içinde en sert kamış bence xxxh hepsini denedim
Deneme imkanınız olursa sonuçtan haberdar olmak isterim...vega potenza xtune denemediğim ama merak ettiğim bir kamış xxxh dan daha ince bir forma sahip olduğu için rüzgar direnci abanırken düşük olacaktır.
Bende azores var 3 parça eğer bu kamışı alacak olan kişi varsa haftasonu deneyebilir beykozda olta atıyorum , gayet memnunum