Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mantarlı Hırsız Takımı Tartışalım

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba birşey soracaktım bu ıstavrıtlerı takarken elımızın kokusunungeçmemesi için eldiven taksam bir faydası olur mu acaba?
Olmaz kardeşim o el balık kokacak:harika:

Not:cerrahi eldivenleri düşümüyorsanız 1 saatten sonraartık elleriniz ne durumda olacak tahmin bile edemessiniz.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
merhaba birşey soracaktım bu ıstavrıtlerı takarken elımızın kokusunungeçmemesi için eldiven taksam bir faydası olur mu acaba?
İstavrit tazeyse eliniz balık kokmaz.
İstavrit bayatsa eldiven de kar etmez. İlk yemi takarken iğne eldiveni deler. :D

Olmaz kardeşim o el balık kokacak:harika:

Not:cerrahi eldivenleri düşümüyorsanız 1 saatten sonraartık elleriniz ne durumda olacak tahmin bile edemessiniz.
Ben en çok 20 dk veriyorum :)

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Sanırım arkadaş eline balık kokusu geçmesinden bahsetmiyor. Elinin kokusunun yeme geçmesinden bahsediyor. :D

muratkebir

Aktif Üye
Adı
Murat Kebir
1 saat önce denediğim bir yöntemi anlatıyorum,

2 iğneli mantarlı hırsız takıma, 2 adet istavrit filetoyu birbirine yapıştırıp yem yaptım yanımdaki abinin şaşkın bakışları arasında 5 sarıkanat ve 2 çinekopu aldım evime döndüm.

Deneyin, artık tek parça filetoya HAYIR. :D

biten yem olsun

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
Cerrahi eldiven her yemtakmada değişecekse olabilir. Ama oda zor herkese fletokeserken balığın apandistini aldıgını sanar. Adın balıkcerrahına çıkar.
Ayrıca benim sormaok istediğim hırsızlı takımı ip misina ile yapabilirmiyiz balık kesmesin diye. Yaparsakta kaç numara kullanalım

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cerrahi eldiven her yemtakmada değişecekse olabilir. Ama oda zor herkese fletokeserken balığın apandistini aldıgını sanar. Adın balıkcerrahına çıkar.
Ayrıca benim sormaok istediğim hırsızlı takımı ip misina ile yapabilirmiyiz balık kesmesin diye. Yaparsakta kaç numara kullanalım
Ben Berkley Whiplash 0,12 mm den yaptım bu akşam deneyeceğim.Daha hesaplı ip misinadan yapmakta fayda var :rolleyes: fakat elimde o vardı deneyeceğim bu akşam.Verimli olacağına inanıyorum.

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
bazen istavrit poşetini burnuma yaslayıp bali çeker gibi çekiyorum. çocukluğum güzel günlerine dönüyorum, değişik bir kafa :D

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
Ben Berkley Whiplash 0,12 mm den yaptım bu akşam deneyeceğim.Daha hesaplı ip misinadan yapmakta fayda var :rolleyes: fakat elimde o vardı deneyeceğim bu akşam.Verimli olacağına inanıyorum.
0.12 yi iki kat miyaptınız. Tek kat ince olur gibime geldi . Benimde evde eskimedi ise 0.12 vardı iki katdeneyeyim bari bakalım nasıl olacak.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
1 saat önce denediğim bir yöntemi anlatıyorum,

2 iğneli mantarlı hırsız takıma, 2 adet istavrit filetoyu birbirine yapıştırıp yem yaptım yanımdaki abinin şaşkın bakışları arasında 5 sarıkanat ve 2 çinekopu aldım evime döndüm.

Deneyin, artık tek parça filetoya HAYIR. :D

biten yem olsun
Tebrikler Murat
Fotolarını da isteriz.
Hem yemin, hem balıkların