bana kalsa her akşam gidecem de....Sen akvaryumluk tut ta ( kaç tane yeter bir iki bilmiyorum artık ) gerisi önemli değil
Motor boşa çalışıyor akvaryumda 😀😀😀😀😀
Bak gelecek hafta başlıyor yağmurlar
Akşamları değerlendir bence
çok yakın olsaydın 50-100 metre bunu kesin yapardım 🙂Denizden boru tesisatı çek. Birde pompa koy. Sürekli tazelesin suyu.
Tecrübelerinizden baya bi faydalanacağız ozaman 🙂Daha önce bunu yaptım, zaten deniz akvaryumu sahibiyim 1,5 yıl ispari, kum balığı, papaz balığı, horozbina baktım ayrıca domatez anemonu ve minare yengeci dediğimiz hermit yengeci de koymuştum . Kepçe ile yakaladığım gazoz kapağı kadar ispari 1,5 senede iki katına çıkmıştı.
Benim akvaryumumda yaklaşık sizin ölçülerde (100x50x60), bu ebatlar yetişkin ve büyük balıklar için hiç uygun değil. Yavru büyüklüğünde veya küçük türler koymak gerekiyor. Bunlar da olta ile değil büyük kepçe ile veya tuzak ile yakalanabiliyor.
Sağolasın Melih hocam bakalım becerebilecekmiyiz 🙂Vaay Hakan hocam Tekelerden sonra yeni maceralara yelken açmışsın 🙂 , Hayırlı olsun yeni akvaryumun.
Huzura - güzelliklere vesile olsun inşâllah...Sağolasın Melih hocam bakalım becerebilecekmiyiz 🙂