Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MERCAN MİSİNA'DAN HERKESE MERHABA

MercanMisina

Yeni Üye
Tüm balıkçı ve baliksevdam dostlarımıza Merhaba.

Mercan Balıkçılık Malzemeleri olarak forum sitemize katılmaktan onur duyuyoruz .

Mercan Misina yerli üretim tek misina markası olup 1995 yılından bu yana Misina sektöründe siz değerli dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Forum'a katılma amacımız sizin değerli yorum ve tavsiyelerinizi dinlemek , ürünlerimiz hakkında tarafınıza en doğru bilgiyi vermek aynı zamandada sizden gelecek olan yorumlar doğrultusunda ürün geliştirme yapmaktır .

Tekrardan herkese teşekkür eder ,

İyi Günler & İyi Çalışmalar & Rasgele avlar diliyoruz.

Mercan Balıkçılık Malzemeleri Tic. ve San. Ltd. Şti.

MERCAN LTD | Anasayfa

Sökeli

Aktif Üye
Adı
Sami Sökeli
Sayın bayım Türkiye'nin yerli üretim yapan tek markasıyız diyorsunuz çok güzel ama reklamdan yana biraz kısır kalıyorsunuz gibi,
Yerli malı, yurdum malı, herkes onu kullanmalı düsturundan hareketle biz balıkçılar mercandan ne bekleriz herşeyden önce yabancı menşei markalarla boy ölçüşecek hatta onları bile sollayacak ürünler yapmasını isteriz,
Ülkemizdeki balık popilasyonuna göre en çok kullanılan misina aralıgı 0.25 ile 0.35 mm aralığı fluoracarbon ve monofilament misinalardır bu bağlamda mercan'ı da kullanırız.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoşgeldiniz

Hyacinth

Üye
Adı
Ozan Hamsioğlu
Hayırlı olsun hoşgeldiniz

aryah33

Yeni Üye
Adı
Arif ÖZDOĞAN
Hoşgeldiniz.. Öncelikle Balık Sevdam Üyelerine Denemeleri için eşantiyon göndermeniz gerekkii Kullanıp yorum yapabilsinler... Teşekkürler.

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tüm balıkçı ve baliksevdam dostlarımıza Merhaba.

Mercan Balıkçılık Malzemeleri olarak forum sitemize katılmaktan onur duyuyoruz .

Mercan Misina yerli üretim tek misina markası olup 1995 yılından bu yana Misina sektöründe siz değerli dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Forum'a katılma amacımız sizin değerli yorum ve tavsiyelerinizi dinlemek , ürünlerimiz hakkında tarafınıza en doğru bilgiyi vermek aynı zamandada sizden gelecek olan yorumlar doğrultusunda ürün geliştirme yapmaktır .

Tekrardan herkese teşekkür eder ,

İyi Günler & İyi Çalışmalar & Rasgele avlar diliyoruz.

Mercan Balıkçılık Malzemeleri Tic. ve San. Ltd. Şti.

MERCAN LTD | Anasayfa
Zafer bey hoş geldiniz sanırım Pınarbaş matbaaya geliyordunuz benim bir ara çalıştığım dönemde görüşmüştük, Grafiker arkadaşım Gültekin aracılığı ile numune olarak edindiğim birkaç tür ip ve monoflament ürününüzü deneme şansım olmuş oldukçada memnun kalmıştım, etiketleriniz ve kutularınız bizde basılıyordu.Tekrar hoşgeldiniz.