murat karahan
Daimi Üye
- Adı
- Murat Karahan
Mercan misinaları yıllardır kullanıyorum. FC almak istediğimde gözümün ilk aradığı misinadır. Metre/fiyat karşılaştırması yaptığımızda son derece uygun olduğundan, sırf kösteklerde değil, bedende de rahatlıkla kullanıyorum.
Ürünlerinizde en beğendiğim yön dürüstlük.
Ne kilo değerleri şişiriliyor, ne misinanın kalınlığı azaltılarak yazılıyor, ne de misinaların gerçek özellikleri gizlenerek farklı özellikteymiş gibi veriliyor. Piyasaya iyi ürünlerle girip, isim yapınca kofti ürünler getirerek parayı kaldırma gibi bir anlayışınız da yok. Bu açıdan piyasada diğer yerli üretim şirketlere başarılarınızla örnek olmanızı umuyorum.
FC misinalarınız güzel ancak biraz aşınma (abrasion) konusunda zayıf kalabiliyor. Bu konuda üreticiler umarım araştırmalara devam ediyordur.
Unutmadan, ürünlerinizin bir diğer olumsuz tarafı : son zamanlarda bulamıyoruz
özellikle çok satan ince misina kategorisindekileri. Bunun ürünlerinizin kalitesinin farkedildiği anlamına gelmiş olmasını diliyorum.
Ürünlerinizde en beğendiğim yön dürüstlük.
Ne kilo değerleri şişiriliyor, ne misinanın kalınlığı azaltılarak yazılıyor, ne de misinaların gerçek özellikleri gizlenerek farklı özellikteymiş gibi veriliyor. Piyasaya iyi ürünlerle girip, isim yapınca kofti ürünler getirerek parayı kaldırma gibi bir anlayışınız da yok. Bu açıdan piyasada diğer yerli üretim şirketlere başarılarınızla örnek olmanızı umuyorum.
FC misinalarınız güzel ancak biraz aşınma (abrasion) konusunda zayıf kalabiliyor. Bu konuda üreticiler umarım araştırmalara devam ediyordur.
Unutmadan, ürünlerinizin bir diğer olumsuz tarafı : son zamanlarda bulamıyoruz