Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MERCAN MİSİNA'DAN HERKESE MERHABA

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Mercan misinaları yıllardır kullanıyorum. FC almak istediğimde gözümün ilk aradığı misinadır. Metre/fiyat karşılaştırması yaptığımızda son derece uygun olduğundan, sırf kösteklerde değil, bedende de rahatlıkla kullanıyorum.
Ürünlerinizde en beğendiğim yön dürüstlük.
Ne kilo değerleri şişiriliyor, ne misinanın kalınlığı azaltılarak yazılıyor, ne de misinaların gerçek özellikleri gizlenerek farklı özellikteymiş gibi veriliyor. Piyasaya iyi ürünlerle girip, isim yapınca kofti ürünler getirerek parayı kaldırma gibi bir anlayışınız da yok. Bu açıdan piyasada diğer yerli üretim şirketlere başarılarınızla örnek olmanızı umuyorum.
FC misinalarınız güzel ancak biraz aşınma (abrasion) konusunda zayıf kalabiliyor. Bu konuda üreticiler umarım araştırmalara devam ediyordur.
Unutmadan, ürünlerinizin bir diğer olumsuz tarafı : son zamanlarda bulamıyoruz :) özellikle çok satan ince misina kategorisindekileri. Bunun ürünlerinizin kalitesinin farkedildiği anlamına gelmiş olmasını diliyorum.

AZUVAY

Üye
Adı
Yavuz AYDOĞDU
Sn. Mercanmisina,

pe braid platinium serisinde 0,15 mm gibi daha ince ürün yapmayı düşünüyormusunuz? Yahut şöyle sorayım; Ben savagear adrenaline 0,13 mm misina kullanıyorum. Siz muadil olarak hangi misinanızı önerirsiniz?

nidya78

Üye
Adı
Aydın ÖZDEMİR
Selamlar;

Dicle Premium %100 Fluorocarbon ve Dicle Fluorocarbon (siyah kutulu olan) ürünleriniz arasında ciddi bir fiyat farkı var. Bu ürünlerin arasındaki bu farkı oluşturan nedeni öğrenebilir miyim ? Satıcının sitesinde her ikiside %100 Fluorocarbon olarak satışa sunulmuş. Doğrumu dur ?

MercanMisina

Yeni Üye
Merhaba Zafer Bey, öncelikle foruma hoşgeldiniz.

Ben misina tercihimi çoğunlukla Mercan'dan yana kullanan biri olarak ürünlerinizden memnunum. Özellikle 0.28 mm turuncu surf misinanız harika :)

Yerli üreticilerin olması ve desteklenmesi şart, başarılarınızın devamını dilerim.
Sayın Cihan Bey

Düşünceleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Mercan Misina olarak vizyonumuz Türkiye'den tüm dünyaya ihrac yapıp , ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir.

MercanMisina

Yeni Üye
Hoşgeldiniz...2 fuarda standınızı ziyaret etmiştim ancak parakende satış yapılmadığı için bu ürünleri merak edip denemek istememe rağmen satın alamamıştım. Umarım en kısa sürede satış noktalarına ulaşır ve kaliteli bir ürün ile bizleri buluşturursunuz....

Tıpkı DİCLE gibi...
Sayın Ambrosia

Ürünlerimizi çeşitli internet sitelerinden balıkçılık , yada bilinen alışveriş sitelerinden bulabilirsiniz. Bulunduğunuz yeri bildirebilirseniz tarafınıza yardımcı olmaya çalışırız.

MercanMisina

Yeni Üye
0,12 mercan dicle premium fc misinalar bugün elime geçti ambalaj çok güzel eftta onayı var ve mikrometre ile ölçümde misina gerçekten 0,12 değerinde asso 0,12 nippon 0,12 ise 0,14 geliyor bence bu istavrit çaparisinde önemli bir ayrıntı bu misina istanbulda daha yaygın olmalı 0,15-0,18-0,20-0,25 sipariş verip alacağım zafer beye teşekkürler
Adnan Bey

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

MercanMisina

Yeni Üye
Yerli Mercan marka da indirim kampanya falan olmuyor mu?;)
Tamer Bey

Ürünlerimizin fiyatları konusunda tarafınıza bilgi vermek isterizki ;

Ürünlerimiz kalite fiyat olarak karşılaştırdığınızda fiyatta iyi bir skalada olduğumuzu görebilirsiniz.

Ürünlerimiz Tüm dünya markalarıyla yarışarak , fiyat konusunda siz değerli kullanıcalarımızıda düşünerek yapılmaktadır.

MercanMisina

Yeni Üye
Mercan misinaları yıllardır kullanıyorum. FC almak istediğimde gözümün ilk aradığı misinadır. Metre/fiyat karşılaştırması yaptığımızda son derece uygun olduğundan, sırf kösteklerde değil, bedende de rahatlıkla kullanıyorum.
Ürünlerinizde en beğendiğim yön dürüstlük.
Ne kilo değerleri şişiriliyor, ne misinanın kalınlığı azaltılarak yazılıyor, ne de misinaların gerçek özellikleri gizlenerek farklı özellikteymiş gibi veriliyor. Piyasaya iyi ürünlerle girip, isim yapınca kofti ürünler getirerek parayı kaldırma gibi bir anlayışınız da yok. Bu açıdan piyasada diğer yerli üretim şirketlere başarılarınızla örnek olmanızı umuyorum.
FC misinalarınız güzel ancak biraz aşınma (abrasion) konusunda zayıf kalabiliyor. Bu konuda üreticiler umarım araştırmalara devam ediyordur.
Unutmadan, ürünlerinizin bir diğer olumsuz tarafı : son zamanlarda bulamıyoruz :) özellikle çok satan ince misina kategorisindekileri. Bunun ürünlerinizin kalitesinin farkedildiği anlamına gelmiş olmasını diliyorum.
Sayın Murat Bey

Ürünlerimiz hakkındaki tüm düşünceleriniz için teşekkür ederiz .

1 ) EFTTA konusunda tarafınıza bilgi vermek isterim : Mercan Misina dünyada çok az sayıda Markanın üye olduğu programı desteklemektedir. Ürünlerimizin özelliği Üzerinde yazan mm , kg , lb değerlerinin tamamiyle test sonucu ve son kullanıcıya doğru bilgiyi verme amacıyla yapılmış bir programdır. Ürünlerimiz üzerinde yazan çeker ve mm'ler test ile belirlenip EFTTA logosu almaya hak kazanmaktadır . EFTTA logosu gördüğünüz ürünlerde tüm değerler test sonucu yazılıp teyid edilmektedir.

2 )FC Misinalar konusunda içerdikleri materyaller bakımında bu tarz özellikler göstermektedirler .Amacımız sizden gelen yorumlarla birlikte eksik olan yönler üzerinde çalışmalar yapmaktır.

3 ) Ürünlerimizi tedariği konusunda , bulunduğunuz yerde olan bayilerimize sizi yönlendirebiliriz . Bu konuda yardımcı olabiliriz.