Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Minn kota dediğiniz sistemi balık avı kanallarında sıkça görüyorum. Benim seyrettiklerim göllerde akıntı ve rüzgarın olmadığı veya çok az olduğu sularda kullanıyorlar. Kullandıkları teknelerde açık fiber veya alüminyum hafif tekneler. Akıntı ve rüzgarın olduğu ortamda elektrikli motor yetersiz kalabilir.
sağ ol, kıçtan takma modelide varmı acaba?Evet haklisiniz ancak daha guclu olanlari ve gps uzerinden cıpa olarak kullanimlari da mevcut.Hem rarli su hem de denizde uygulamalar icin uretilmis modelleri var. Asgidaki link cok akinti olmasina ragmen sistemlerin ne kadar dengeli ve direncli olduguna dair bir video.
sağ ol, kıçtan takma modelide varmı acaba?
Fatih bey soyle bir durum varki 12 volt akule daha guclu motor kavrami olamaz. 12volttan kazanilacak enerji bellidir. Motor ne kadar guclu ourrsa olsun alacagi watt gucu sabittir. Yani maximum watt bellidir. Eger 24 woltluk bir sistem alirsaniz varsa tabi o halde is degisir.cok daha fazla guc elde edip abarti olmayan her akintida durabilirsiniz. Maliyet cok artar tabi.Evet haklisiniz ancak daha guclu olanlari ve gps uzerinden cıpa olarak kullanimlari da mevcut.Hem rarli su hem de denizde uygulamalar icin uretilmis modelleri var. Asgidaki link cok akinti olmasina ragmen sistemlerin ne kadar dengeli ve direncli olduguna dair bir video.
Fatih bey soyle bir durum varki 12 volt akule daha guclu motor kavrami olamaz. 12volttan kazanilacak enerji bellidir. Motor ne kadar guclu ourrsa olsun alacagi watt gucu sabittir. Yani maximum watt bellidir. Eger 24 woltluk bir sistem alirsaniz varsa tabi o halde is degisir.cok daha fazla guc elde edip abarti olmayan her akintida durabilirsiniz. Maliyet cok artar tabi.
Videoya baktim akinti fazla yok. Goruntu yaniltici.