Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Minn Kota Tavsiyesi Rica Ediyorum

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Tamam kagit ustunde hesap dogru ama saatte 30amper cekersen 105amper3saat 15dakika tutmaz seni. Ne kadar hizli enerji bosalirsa aku o hizdan cok fazla biter. Misal 10 amper cekerek 10 saat durursun duramazsin bilmemde ki buyuk ihtimal duramazsin 30amper cekerek 2saatte yersin akuyu. Elektrik isi boyle degisik halleri var:)

Gokova korfzine ne kadar girebiliyorsunuz. Av yasagi yokmu ic kisimda. Birde balon durumu nasil

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Birde dalgada zorlanmada one cikan tork olayi var. 4zamanli benzinli motorlar 2zamanli benzinlilere kiyasla daha torkludur ya. Direnclidir yani. Akululerde tork dusuktur. Daha fazla enerji ceksenide direnc yetmeyebilir. İnsallah sizin icin bu sorunlar olmaz. Olirda alip kullanirsaniz bizede bilgi verirseniz memnun oluruz.

fatih1975

Üye
Adı
fatih yavaş
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tamam kagit ustunde hesap dogru ama saatte 30amper cekersen 105amper3saat 15dakika tutmaz seni. Ne kadar hizli enerji bosalirsa aku o hizdan cok fazla biter. Misal 10 amper cekerek 10 saat durursun duramazsin bilmemde ki buyuk ihtimal duramazsin 30amper cekerek 2saatte yersin akuyu. Elektrik isi boyle degisik halleri var:)

Gokova korfzine ne kadar girebiliyorsunuz. Av yasagi yokmu ic kisimda. Birde balon durumu nasil
Gokova Oren tarafinda avlaniyorum.Avlandigim bolgede yasak yok.Balon elbette var ve buna ek olarak bu sene Aslan baliginin Gokova'da barindigindan bahsediliyor.
Bu en son aldigim balon.

Ekli dosyalar

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Aslan baligi cok abartiliyor. Yok soyle zehirliymis yok fili oldururmus. Bi iskorpit kadar zehirlimidir bilmem. 2000li yillarda cok besledik deniz akvaryumunda. Dunya para verip yurt disindan geliyordu. Bir kac kez ignesi batti. Elim sisti falan dogal yontemle hallettik gecti gitti. Alerjisi olana risklidir tabi ama ari da alerjisi olana riskli degilmi. Aslan lezzetli bir balik ayrica. Balon gibi de degil. Lokum gibi eti var.

fatih1975

Üye
Adı
fatih yavaş
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Birde dalgada zorlanmada one cikan tork olayi var. 4zamanli benzinli motorlar 2zamanli benzinlilere kiyasla daha torkludur ya. Direnclidir yani. Akululerde tork dusuktur. Daha fazla enerji ceksenide direnc yetmeyebilir. İnsallah sizin icin bu sorunlar olmaz. Olirda alip kullanirsaniz bizede bilgi verirseniz memnun oluruz.
Sayın Yakamoz,
İnanın çok kararsız kaldım.Acaba işimi görecekmi? :) Az miktar bir para değil sonuçta 14-15 BinTl.

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Marmarada kullanıldığını duydum. Çok hırçın ve rüzgarlı hava olduğunda kullanılmaz bence de ama onun haricinde işe yarayacağını düşünüyorum. Balık bulucu ile birlikte çalıştırıp çapa yapmanız durumunda keyfiniz 3 e 5 e katlanabilir tahmin ediyorum. Bütçe konusuna bir şey diyemem heves ettiyseniz alın bence, hatta günü birlik falan kiralayabilirseniz parasını da çıkarır. Çok yeni bir sistem fazla bilen de yok. Arkadaşım bundan bir tane yurtdışından ucuza getirtmek derdinde, ama henüz öyle kolay bir yol bulamadı.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aslan baligi cok abartiliyor. Yok soyle zehirliymis yok fili oldururmus. Bi iskorpit kadar zehirlimidir bilmem. 2000li yillarda cok besledik deniz akvaryumunda. Dunya para verip yurt disindan geliyordu. Bir kac kez ignesi batti. Elim sisti falan dogal yontemle hallettik gecti gitti. Alerjisi olana risklidir tabi ama ari da alerjisi olana riskli degilmi. Aslan lezzetli bir balik ayrica. Balon gibi de degil. Lokum gibi eti var.
Aslan baliginin tehlikesi zehri degil, asiri yemlenmesi ve hizli uremesi.. kucuk yavru baliklari hizla tukettigi icin dogal dengeyi tehdit ediyor..
Gokova Oren tarafinda avlaniyorum.Avlandigim bolgede yasak yok.Balon elbette var ve buna ek olarak bu sene Aslan baliginin Gokova'da barindigindan bahsediliyor.
Bu en son aldigim balon.
yakaladiginiz balon baliklarini ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aslan baliginin tehlikesi zehri degil, asiri yemlenmesi ve hizli uremesi.. kucuk yavru baliklari hizla tukettigi icin dogal dengeyi tehdit ediyor..
Adrasan'da yakalamıştım bir tane kiloluk, yukarı çekmesi falan bayağı zevk verdi aslında, sonra kaptan öldürüp attı. 2 tane de takımı kestiler. Çok sevilen bir tür olduğunu söyleyemem. Gerçi pişirip yiyenler olduğunu da duyduk.

fatih1975

Üye
Adı
fatih yavaş
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben tuttugum balonu geri bıraktım.Insanlar cok elestirdiler ancak o da bir can sonuçta.

fatih1975

Üye
Adı
fatih yavaş
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adrasan'da yakalamıştım bir tane kiloluk, yukarı çekmesi falan bayağı zevk verdi aslında, sonra kaptan öldürüp attı. 2 tane de takımı kestiler. Çok sevilen bir tür olduğunu söyleyemem. Gerçi pişirip yiyenler olduğunu da duyduk.
Pisirip yemek çok tehlikeli.Vucudunda zehir barindiriyor.Japonya'da ozel Fugu ustalari adlandirilan ascilar tarafindan ki bu ascilar sertifikalidir,pisiriliyor.