Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MUHABBET ODASI

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Gecenin 3'ünde arabalardan hortumla benzin çekerken yakalanan şahıs, arabanın kendine ait olduğu ortaya çıkınca serbest bırakıldı :D

Arkadaş kime nabıyon desem balık tutuyorum diyor, valla sormıycam bundan sonra :) Olan var olmayan var kardeşim :)
Ramazandan sonra kaçcaksın ozaman bu taraflara, Erdal abide o taraftan katılır bize, hepberaber bir narlı yapıcaz, tamda sezona denk gelicek, İrfan abi ordadır zaten, kesin karşılaşırız :D

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
rasgelsin erdal abi :)
Sağolasın Hüseyin,bakalım kısmette ne var..:)

Gecenin 3'ünde arabalardan hortumla benzin çekerken yakalanan şahıs, arabanın kendine ait olduğu ortaya çıkınca serbest bırakıldı :D
Arkadaş kime nabıyon desem balık tutuyorum diyor, valla sormıycam bundan sonra :) Olan var olmayan var kardeşim :)
Var böle bi olay..Adam anahtarı kaybediyor,kelebek camı kırıyo ama mahallenin gençleri arabanın kendine ait olduğuna inanmıyor..:D

Volkan

Daimi Üye
Adı
Volkan
Ramazandan sonra kaçcaksın ozaman bu taraflara, Erdal abide o taraftan katılır bize, hepberaber bir narlı yapıcaz, tamda sezona denk gelicek, İrfan abi ordadır zaten, kesin karşılaşırız :D
Oktay Eylülde 20 gün izin var, artık o izinde nerelere gidecem ben de bilemiyorum :), Güney Marmara ve Kuzey Ege'yi dolaşacağız artık.

Var böle bi olay..Adam anahtarı kaybediyor,kelebek camı kırıyo ama mahallenin gençleri arabanın kendine ait olduğuna inanmıyor..:D
Sino taşına mı gidiyorsun?

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Oktay Eylülde 20 gün izin var, artık o izinde nerelere gidecem ben de bilemiyorum :), Güney Marmara ve Kuzey Ege'yi dolaşacağız artık.

Sino taşına mı gidiyorsun?
Aynen.Geçen dalış okulundan biri bahsetti baya iriler dolaşmaya başlamı..;)

Sen izinde gel bu yana..Yorgo taşına bakalım..:D

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Oooo. Ortalık kızışmış buralarda