Volkan
Daimi Üye
- Adı
- Volkan
Efendim, kim, hangi konu anlayamadımevet evet, yengeme danıştın mı bu konuyu![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Efendim, kim, hangi konu anlayamadımevet evet, yengeme danıştın mı bu konuyu![]()
Hafta sonu tutacağımız trofelerden bahsediyorduk şeref abiOooo. Ortalık kızışmış buralarda
Rastgelsin, rastgelsin
Bence bu haftasonu o botlar sizin avlaklarda kaçakçı ararHafta sonu tutacağımız trofelerden bahsediyorduk şeref abiVolkan Eylülün 20 sinde izine çıkabiliyormuş
ona yok
![]()
Şeref abi kaşınıyorlar değil miBence bu haftasonu o botlar sizin avlaklarda kaçakçı arar![]()
Ramazandan sonra kaçcaksın ozaman bu taraflara, Erdal abide o taraftan katılır bize, hepberaber bir narlı yapıcaz, tamda sezona denk gelicek, İrfan abi ordadır zaten, kesin karşılaşırız![]()
Aynen.Geçen dalış okulundan biri bahsetti baya iriler dolaşmaya başlamı..
Sen izinde gel bu yana..Yorgo taşına bakalım..![]()
Hemende kaynatmışsınız hee...Bensiz siz ne planı yapıyorsunuz bakalım. ?Oktay o iş bir raporla olursa izin heba olmuş demektir
Her mekana ayrı rapor inşallah![]()
Abi Eylüle bi güney marmara organizasyonu patlatalım yav.Hemende kaynatmışsınız hee...Bensiz siz ne planı yapıyorsunuz bakalım. ?![]()
Ben hazırım Volkan.Abi Eylüle bi güney marmara organizasyonu patlatalım yav.
O zaman Ramazan bayramını müteakip fitili ateşliyorum, gerisine o zaman bakarız.Ben hazırım Volkan.Fitili ateşlemeniz yeter...
Zaten yetti canımıza gayrı bu balıksızlık![]()
Tamam Volkan,yapalım güzel bir plan,gidelim Dost'larla güzel bir av gerçekleştirmeye.O zaman Ramazan bayramını müteakip fitili ateşliyorum, gerisine o zaman bakarız.