Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

NASIL BİR YASAK!

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sinopta haftasonu hariç yasak yok diye biliyorum.

atmaca210

Yeni Üye
Adı
Altan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Gecen sahil guvenligi aradim ist da teknemle tek basima denize cikmak istiyorum yasak var mi dedim. Her turlu amator balikcilik gezi yasak dedi. Tek basima cikmamda mi yasak dedim o da yasakmis.

Son düzenleme:

ince_hesap

Yeni Üye
Adı
Yasin
Dışarısı malesef psikopat ve ruh hastası kişilerle enfekte olmuş durumda. Korona olaylarindan önce otobus durağındayım. adam cayir cayir sigara iciyor, beyefendi diyorum, sigara icilmez etiketini gosterip son derece nazik şekilde uyariyorum. Normal görünümlü o adamın icinden yaratik cikiyor, neredeyse ağzı köpüre köpüre "uymuyorum lan yasağa" diyor. Kime neyi anlatacaksin, kimi yola getireceksin..

Lrf ile cok ters bi zamanda sezon biterken tanistim ve hevesimi alamadan yasak geldi, icime oturdu. ama bunun gibi organizmalara güzel sözden ziyade boyle katı tedbirlerle kafaya odun indirmek bi nebze yarıyor ya, varsin ben de yanayim yaşla kuruyla. Takmayan yine takmaz gerçi. Adam klinik hasta cunku. İşlemiyor. Mermi sıksan sekecek.

tac826

Yeni Üye
Adı
Özhan Ali Kalyon
Gecen sahil guvenligi aradim ist da teknemle tek basima denize cikmak istiyorum yasak var mi dedim. Her turlu amator balikcilik gezi yasak dedi. Tek basima cikmamda mi yasak dedim o da yasakmis.
Bursa da sırf balıkçılık değil amatör teknenin limandan çıkması bile yasak

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İl hıfzısıhha kurullarının aldığı karar bu. Her ilde geçerli değil. Bakmak lazım. Muğla'ya yasak kararı var. Korkarak gidiyoruz normalde gitmediğimiz sarp meralara. Amatör balıkçılığı anlamayanlar utansın...
Gerçi bir taraftan da havalar ısındı, amatör balıkçılığa izin çıksa olta atacak kaya da bulamayabiliriz. Bir kaç hafta önce in cin top oynayan bir yere gittik, bildiğiniz mesire yerine dönmüş

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla ben karadeniz sahilinde tenha bir yerdeyim ve bana göre en güvenlikli yer ne insan var ne kalabalık inanın sokakta markette caddede kendimi acayip tedirgin hissediyorum burda sıkıntı balık tutmak değil kalabalık oluşturmamak istanbul 20 milyon olmuş oradakiler düşünsün Benim anlatmak istediğim Balık Tutma yasağı ne alaka ona takıldım Hıfssıhha kurulları bilim kurulları Marketleri bir gezsinler sokaklara bir baksınlar sonra şapkalarını önüne koysunlar kimsenin olmadığı doğa ile başbaşa bir ortamda Balık Tutmak Yasak olayını bi daha düşünsünler.Benden bu kadar daha fazla polemik konusu olmasın diye son sözlerim.Bu benim düşüncem.Benim tarafımdan konu kapanmıştır.Hepimize hayırlı ramazanlar sağlıklı günler.

pierbacardi

Yeni Üye
Adı
Özgür
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Duyumlar o yönde ama ne kadar doğru bakalım. İnşallah tez zamanda kalkarda şu güzel mevsimin tadını çıkartarak balığımızı alırız. Bol şanş şimdiden :)

E

Erden Eren

Misafir
İnsanlar forumu çok fazla okumak yerine hemen soru sorayım, hemen cevap alayım telaşında gibi.
Biraz araştırsak, okumaya üşenmesek keşke..!

Neyse;
basına sızan 25 sayfalık pdf uzantılı el kitapçığında 27 Mayıs itibariyle tekne turlarında balık avı serbestliği yazıyordu. Kaldı ki Turizm Bakanı da bugün denize girmeye dair 28 Mayıs dedi.
Ama halihazırda kıyı balık avına dair ne bir açıklama var ne de biz 'salt olarak kendini düşünen' balıkçı ekibinde toplu bir hareket etme ve sesimizi duyurma çabası var.

EmreLrf

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bence herkes sabırlı olmalı.. En fazla Haziran'da gevşek kısıtlamalar olur ondan sonra milleti kimse tutamaz zaten, Temmuz ayından itibaren her şey normalleşir bence. Sabretmeliyiz.