Nedim Ceylan
Daimi Üye
Bu sabah evin önündeki iskeleye gittim. Baya büyük iskele. Kara ile bağlantısı yıkılmış. Saat 9 gibi ayrıldım oradan. 10 kişi vardı. Benden sonra polis gelmiş. 3.150 şer lira yazmış. Dakika farkıyla kurtuldum.
Bence herkes sabırlı olmalı.. En fazla Haziran'da gevşek kısıtlamalar olur ondan sonra milleti kimse tutamaz zaten, Temmuz ayından itibaren her şey normalleşir bence. Sabretmeliyiz.
1 Haziran'da kapalı spor salonlarının bile açılacağı bildirilirken, sahillerin BANK VE SPOR ALETLERİNİN DÜZENLİ DEZENFEKTE EDİLEMEME RİSKİNDEN ÖTÜRÜ kapalı tutulması kararına mı sabır gösterelim?Balık yasağının kalkması,aynı zamanda sahillerinde serbest hale gelmesi demek..Balıkçılık değilde,sahiller için alınacak karar üzerinden düşünmek ve sabretmek gerekir..
Balık varmıydı bariBu sabah evin önündeki iskeleye gittim. Baya büyük iskele. Kara ile bağlantısı yıkılmış. Saat 9 gibi ayrıldım oradan. 10 kişi vardı. Benden sonra polis gelmiş. 3.150 şer lira yazmış. Dakika farkıyla kurtuldum.
Temennilerine katılmakla beraber belli başlı ülkelerin liderlerinin artık bir şekilde normalleşme sürecine girilmesi yönünde ortak karar aldığını da not olarak düşmek isterim. Yani ortada bir aşı yokken gerçek anlamda normalleşme ve virüssüz bir yaşam olanaksız ancak özellikle ekonomik sebeplerden ötürü kitleler riske edilerek adına normalleşme denilen bir süreç başlatıldı bile.Bu şekilde giderse çok fazla bir zaman geçmeden herşey normale döner demek temennimiz olsun..
Temennilerine katılmakla beraber belli başlı ülkelerin liderlerinin artık bir şekilde normalleşme sürecine girilmesi yönünde ortak karar aldığını da not olarak düşmek isterim. Yani ortada bir aşı yokken gerçek anlamda normalleşme ve virüssüz bir yaşam olanaksız ancak özellikle ekonomik sebeplerden ötürü kitleler riske edilerek adına normalleşme denilen bir süreç başlatıldı bile.
Bu lafım - eleştirim sadece bizim ülkemize istinaden değil, biz ve nice avrupa ülkesine istinaden. Malum birçok ülkede vakalar, ölüm sayıları ciddi rakamlarda devem etmesine rağmen kapitalizmin içerisinde bulunduğu ekonomik çıkmazdan ötürü sektörler bir bir yeniden açılmaya başlandı.