Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma ceymar tele surf 430m 100-250gr 6parça surf kamişi

SKARPİ66

Daimi Üye
Katılım
13 Ara 2016
Mesajlar
1,577
Tepkime puanı
4,330
Puanları
113
Konum
İSTANBUL / ŞİŞLİ - Kurtuluş
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
onu demiyorum parça garantisi ve hizmet var ama 900 tl ye göre 3 parçalı kamış boğazda rapalaya gitmiyorsa verilen para çöpe gitmiş oluyor
yerden yere vurdunuz kamışı :):)

bende alıntıya alıntı ile cevap vereyim bariiii..

yaww he he tamam :koptum::koptum::koptum: sensin..
 

SKARPİ66

Daimi Üye
Katılım
13 Ara 2016
Mesajlar
1,577
Tepkime puanı
4,330
Puanları
113
Konum
İSTANBUL / ŞİŞLİ - Kurtuluş
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma salına 3 parça candır gerisi heyecandır :D
salına 3 için bir çok yorum okudum. almak istediğim bir kamıştı. tam boğaz için olduğu yazılıydı çok yerde. lakin bazıları sağır yazmış. bazıları çapariye gelmez sert yazmış. alıp denemedim. tabii bu fikirler kişiden kişiye değişiyor. ele oturması atarken güven vermesi bence ayrı bir nokta. geçen boğazda akşam bir arkadaş kullanıyordu yemliye atmış. salına 3. konuştuk memnunum ama çok titriyor. rüzgarmı dalgamı anlamıyorum dedi. makinaya baktım ip sarılı. forumda okuduğum kadarı ile aklımda kalmıştı. ip yerine misina sar dedim. uğraştık akşam akşam. ipi çıkarıp misina sardık. uçtaki titreme ve dalgalanma geçti.
tabii kamış ve makina bütçe meselesi birazda. balık varsa - doğru takımla doğru yere atabiliyorsanız başkası 3 çeker belki sen 2 çekersin. ama sonuçta zevkte yaparsın.