Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Birde şunun kapalı uzunluğunu öğrenebilsemEvet benim elime cok iyi oturdu inceligine cok iyi rapala icin gayet uygun
yerden yere vurdunuz kamışıonu demiyorum parça garantisi ve hizmet var ama 900 tl ye göre 3 parçalı kamış boğazda rapalaya gitmiyorsa verilen para çöpe gitmiş oluyor
Neyse o okumanın çok övdüğüm kamisida var ama bu kalitedeki ürün için fiyat çok fazlayerden yere vurdunuz kamışı
bende alıntıya alıntı ile cevap vereyim bariiii..
yaww he he tamamsensin..
Hayir yanlis biliyorsun asıl Savant ve ceymar candir gerisi heyecan.Okuma salına 3 parça candır gerisi heyecandır![]()
salına 3 için bir çok yorum okudum. almak istediğim bir kamıştı. tam boğaz için olduğu yazılıydı çok yerde. lakin bazıları sağır yazmış. bazıları çapariye gelmez sert yazmış. alıp denemedim. tabii bu fikirler kişiden kişiye değişiyor. ele oturması atarken güven vermesi bence ayrı bir nokta. geçen boğazda akşam bir arkadaş kullanıyordu yemliye atmış. salına 3. konuştuk memnunum ama çok titriyor. rüzgarmı dalgamı anlamıyorum dedi. makinaya baktım ip sarılı. forumda okuduğum kadarı ile aklımda kalmıştı. ip yerine misina sar dedim. uğraştık akşam akşam. ipi çıkarıp misina sardık. uçtaki titreme ve dalgalanma geçti.Okuma salına 3 parça candır gerisi heyecandır![]()