Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Trio Rex Set Aldım Sizce Nasıl

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
resimdeki kısım en dipte kapağın buluğunduğu kısımda yani oraya herhangi bir yük binmez dedğiniz gibi en kötü ihtimalle içine belki hani garanti olsun diye bir ufak olta parçası konulabilir yada ahşap plastik gibi üstüne de görüntüyü kapamak için makaron düşündüm ama herhalde şimdilik beyaz etiket ile kapatıcam bakalım iç kısmını incelerim elimde eski bir olta var onun sapı ile bişeyler deneyebilirim bakalım hiç bişey yapmasamda o kadar kötü değil resimde çok bişey var gözüksede realde ufak bişey var yani .

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
cengiz balıkçığa sordum 200 e falan bulur dediler o yüzden heycan a gerek yok en kötü kırılana kadar devam :)

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
IMG_20180510_182205.jpg IMG_20180510_182222.jpg

Tekrardan silip resim çektim daha önceki bana yollanmış bir resimdi dikkatlice baktım kullanıma engel kesinlikle bişey yok kötü görünmesin diye darbeli kısma makaron alıp uygulayacam muhtelen siyah renk kısa bişey ile kapatırım oraya ne yük biner nede bişey olur kanatindeyim sonuçta kamışın en son noktası ve son çektiğim resimlerde görüleceği üzere epey ufak bişey

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O kısma aliexpresste satılan karbon kaplamalar var onlardan yapıştırabilirsiniz.. güzel görünüyor!

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Ekli dosyayı görüntüle 75725 Ekli dosyayı görüntüle 75726

Tekrardan silip resim çektim daha önceki bana yollanmış bir resimdi dikkatlice baktım kullanıma engel kesinlikle bişey yok kötü görünmesin diye darbeli kısma makaron alıp uygulayacam muhtelen siyah renk kısa bişey ile kapatırım oraya ne yük biner nede bişey olur kanatindeyim sonuçta kamışın en son noktası ve son çektiğim resimlerde görüleceği üzere epey ufak bişey
Hayırlı olsun
Atışlara devam
;)
Rastgelsin

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
link için teşekür ederim aşiyan a gidip istavrit tuttum takım gayet iyi iş yapıyor tek istavrt i bile hissettiriyor aksiyonu sert kamışın ama güzel atışım zayıf olmasına karşın erimi hoşuma gitti balık tutarken en uc halkası elimde çıktı orda sora sora japon bulup yapıştırdım :) balığa çıkanlara tavsiyem japon bulundurun.