Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Trio Rex Set Aldım Sizce Nasıl

kadir.arslan24

Aktif Üye
Adı
Kadir
Hic acmisligim yok ama beceririm geri toplamayi yinede ben Cengize gotureyim orasi daha yakin en azindan.evet beyaz makine ustam.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Hic acmisligim yok ama beceririm geri toplamayi yinede ben Cengize gotureyim orasi daha yakin en azindan.evet beyaz makine ustam.
Deneyiminiz yok ise bence de hiç açmayın,
Toplarsınız ancak şimdikinden iyimi olur bilinmez,
Cengiz e götürdüğünüz de ise herhangi bir sıkıntı var ise hallolur , gerekli bakımları yapılır sağlam şekilde teslim ederler ;)

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Merhaba ustalar bende okuma rex salt tsx 60 2. El aldim ama makine boş 100gr kurşun sararken bile zorlaniyor neden acaba rulmanda mi sorun var.
Mesajınızı yeni gördüm ;)
Sararken ağırlık bindiğinde ise şayet sıkıntı, muhtemelen yüksük rulmanından kaynaklı olabilir ;)
Götürdüğünüzde söylersiniz zaten sıkıntınızı bir şekilde hallederler ;)

kadir.arslan24

Aktif Üye
Adı
Kadir
Banada rulman geldi çünkü kurşunu cekerken 100gr agirlik bindiginde yani normalin dişinda zorluyor.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
salt bendeki makinadan güçlü balıkları tğy gibi çeker o makina :) bence de hiç açmayın ben de acıp baktığım bazı makinaları toplayamadım :D şimdi tecrübe kazandım ama işin kolayı varken zora sokmanın anlamı yok aldığınız kişi bakımı kendi yaptı muhtemelen atladığı bişey var kaça aldınız acaba

kadir.arslan24

Aktif Üye
Adı
Kadir
Bakimlari cengizde yeni yapildi dedi arkadas ama toplarken sıkıntı olmuş olabilir. Elim ayağım haftasonuna kadar durur insallah cengize götürüp göstereyim. 250 e aldım ustam.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bakimlari cengizde yeni yapildi dedi arkadas ama toplarken sıkıntı olmuş olabilir. Elim ayağım haftasonuna kadar durur insallah cengize götürüp göstereyim. 250 e aldım ustam.
iyi fiyata almışsın güle güle kullan inşallah kamış ne vardı :)

kadir.arslan24

Aktif Üye
Adı
Kadir
Eyvallah ustam sende güle güle kullan cok güzel setin olmuş. Revanger 390 kamış var bende 3 yil once cengizden almıştım ama simdi Trio,Avanger,Savant veya daha üstü modeller ariyorum.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
makinada misinaın oturduğu rulmana baktın mı hiç önüyor mu diye