Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okuma Trio Rex Set Aldım Sizce Nasıl

kadir.arslan24

Aktif Üye
Adı
Kadir
Güzel tespit ama bakmıştım dönüyordu zaman zaman dönmediği de oldu sanki. Onu guzel bi yağlayıp yarin yine bir deneyeyim. Ha birde misinanin sarıldığı başlık biraz sallaniyor ama satan arkadaş aynisi bende var oda sallaniyor demişti

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
başlık bende sallanmıyor ama salt modeller için bişey diyemem bir video çekerseniz sarım yaparken daha iyi bir yorum yapılabilir.

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Güzel tespit ama bakmıştım dönüyordu zaman zaman dönmediği de oldu sanki. Onu guzel bi yağlayıp yarin yine bir deneyeyim. Ha birde misinanin sarıldığı başlık biraz sallaniyor ama satan arkadaş aynisi bende var oda sallaniyor demişti
Okumalarda ana çarkların bağlantısının burada ki gibi olması lazım.
Okuma Ceymar Bakım Sonrası Montaj Sorununun Çözümü
O kısım hatalı yapılınca makinanın kolu sertleşiyor. Belki o kısımda sorun olabilir.

kadir.arslan24

Aktif Üye
Adı
Kadir

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ustam burda anladığım kadariyla kol 1 tur dönerken ara ara zorlanmalar oluyormuş. Bende ise yük binince cok fazla zorluyor normalde makine cok güçlü yağ gibi sarmasi lazim.
Aynı sorun kardeşimin makinasında var şuan kolu cevirirken boşta iken bile olsa çok zorlanıyor bazen kitleniyor sende ki sorun bu olamaz bende bu arada akşam gidince kardeşimin makinaya bir bakayım :)

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Ustam burda anladığım kadariyla kol 1 tur dönerken ara ara zorlanmalar oluyormuş. Bende ise yük binince cok fazla zorluyor normalde makine cok güçlü yağ gibi sarmasi lazim.
Hocam eğer makina boştayken dönmede sorun hiç yok ise, benim yaşadığım sorun değildir.
Benim yaşadığım sorunda kol belli pozisyonlara gelince tıkanıyordu. Evde boşta sararken yaşıyordum. Sizinki yük binince oluşan birşey ise rulman veya makaranın tam oturmayışından olabilir.