Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ömerli sazan avı

Sadik157

Üye
Adı
Sadık
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geçen hafta bende darlık barajına gittim piknik yapmaya atçek yaptım silikon kaşık takip bile yok suda canlı yok desem yeridir acaba belli bir kolumu yapıyor turna?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olabilir tahminen birbirine çok yakın yerlerden avlandık sizinle , çünkü barajın çok yakın yerinde mesire/piknik yapacagınız alanlar sınırlı . Nasipse tekrar gideceğim haftaya , raporu görsellerle taclandırırım :)

T

TektusKOR

Misafir
Arkadaşlar merhaba ben isterimki herkes olta ile hakkıyla balık avını yapsın ben Ömerli barajını çok gezdim kurtdolmuş köyü tarafları güzel balık yapıyor ayrıca emerdi köyünün alt kısımları balık yapıyor şuanda yemleme kuru yada kokulu mısır ben paylaşmayı severim hayat paylaştıkça güzel
Hocam peki emirli tarafı av verimi nasıldır? Tatlısu levreği hedefim. Ya da şöyle sorayım ailecek piknik ve av olayına kurtdoğmuş tarafı mı emirli tarafı mı? Haritadan baktığımda kurtdoğmuş daha uzak bana ve yollarında kaymak olmadığını varsayarsam (hiç gitmedim) yanımdakiler eziyet vermemek adına...

Ahmet Şüşe

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam peki emirli tarafı av verimi nasıldır? Tatlısu levreği hedefim. Ya da şöyle sorayım ailecek piknik ve av olayına kurtdoğmuş tarafı mı emirli tarafı mı? Haritadan baktığımda kurtdoğmuş daha uzak bana ve yollarında kaymak olmadığını varsayarsam (hiç gitmedim) yanımdakiler eziyet vermemek adına...
Ustam kurt doğmuş tarafı çok sakin kalabalık Yok ama emirliğe aynı sorun yaşamazsın av olarakta iy qma yağmurlu havalarda levrek çok çıkıyor nedense

Ahmet Şüşe

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yaklaşık 14 yıl Şile'de korucukoyde yaşadım . Babam iskide çalıştığından bizde lojmandaydik . Haziran 10 u gibi darlık barajına gittim 2 hamur yayını taktim 3. İse attıktan 10 dakika sonra kalama sessizliği bozdu 6 kiloluk bir sazan aliverdim . Aynı günun sabahında ise lrf ile kaşıkla 3 tane turna alikoydum . Şu an popilasyon artmış gibi geliyor .
Hocam merhaba Darlık barajında heryer balık yapıyor mu belirli bölgeler var mı? Yemleme mısır oluyor mu ?

T

TektusKOR

Misafir
Ustam kurt doğmuş tarafı çok sakin kalabalık Yok ama emirliğe aynı sorun yaşamazsın av olarakta iy qma yağmurlu havalarda levrek çok çıkıyor nedense
Abim bugün bir boşluk bulup keşfe gitmiş... Ama kıyıya inen bütün yolları kapatmışlar kurtdoğmuş ta anlamadım gitti... Millet arazisine gelen yolları mı kapatıyor yoksa köylüler rahatsız olup mu kapatmış bilemedim

Ekli dosyalar

Sadik157

Üye
Adı
Sadık
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam merhaba Darlık barajında heryer balık yapıyor mu belirli bölgeler var mı? Yemleme mısır oluyor mu ?
Ahmet Bey Selamlar , cevabınızı yeni gördüm . Açıkçası bir 10 sene oldu korucukoyden ayrılalı . Fakat hem köy halkı , hemde burada az çok gördüğüm kadarı ile her kol yapmıyor .

Benim ilk tatlı su avim oldu ve mısır ile yemleme sonrası hamur yayi kullandım . Sonuç da aldım acikcasi her ne kadar hamur yayi taksamda . Fakat şamandıralı bir takım iş yapacagina eminim.

Özellikle dayım tatlı suda deneyimlidir . Yanlis olmasın 7 ya da 8 gün önce , Samandıra ile sabah suyunda 3 tane almış .

Saygılarımla ,

Ahmet Şüşe

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abim bugün bir boşluk bulup keşfe gitmiş... Ama kıyıya inen bütün yolları kapatmışlar kurtdoğmuş ta anlamadım gitti... Millet arazisine gelen yolları mı kapatıyor yoksa köylüler rahatsız olup mu kapatmış bilemedim
Kardeşim bende yeni öğrendim jandarma kollara inen bütün yolları kapatmış kurtdoğmuşta av atıldığı için muhtemelen