B
BS Okuru
Misafir
O zaman boşver forumu ufaklıkla ilgilen Özgür, balık hep var forum kaçmıyor 
Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Benim aldığım satıcıda hala 64cent
Tahmini Teslimat Zamanı
Bende bu satıcıdan aldım 1 ay önce 2 tane ve 15 günde geldi benim ürünler.
Rapalalar zaten guzel tavsiye etmistim bu misina da geyet guzel okyanus balikcilik urunu Q marka ben de kullanmistim,Yeni killer uv rapala ve silikonsuz kurşun arkası için misina sert yapıya sahip fena gözükmüyor bu misinayi genelde çapari yapmak için kullaniyordum güzel düğüm mukaviyeti var ayrıca silikonsuz yapı olması dolayısıyla sert bi yapıya sahip bakalım kurşun arkasında performansı nasıl olucak.
![]()
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cengız balıkcılıktan bundan sonra 1 cop dahı satın almam ne kamısları guzel ne makınaları nede mısınaları genelde tum ıhtıyaclarımı yurt dısından temın edıyorum arada farklı urun gorursem ve hosuma gıderse oyle satın alıyorum ulkemızde malesef olta malzeme fıyatları cok yuksek. onca kamıs aldım cengızden halbukı ustune bıraz daha ekleyıp jdm kamıs alsa ımısım gul gıbı gecınıp gıderdım ısde fıyat ucuz dıye satın aldım basıma gelmeyen kalmadı ornek en son aladıgım kamısdan gerıye kalan sap kısmı olduRapalalar zaten guzel tavsiye etmistim bu misina da geyet guzel okyanus balikcilik urunu Q marka ben de kullanmistim,
Sahsen rapala bedeni icim Nippon ghost 0,28 i tavsiye de ederim,
Ben bu aralar ip siparisi verdigim icin gelmesini bekliyorum o yuzden zorunluluk misina kullaniyorum,
Cengizde ki extreme(kaplanli) 0,28 aldim makinaya sardim kalani rapala bedeninde kullniyorum ondan da memnunum,
Bilginiz olsun,
Rastgelsin
Hani bir söz varya küreğin sapı elim'de kaldı diyeCengız balıkcılıktan bundan sonra 1 cop dahı satın almam ne kamısları guzel ne makınaları nede mısınaları genelde tum ıhtıyaclarımı yurt dısından temın edıyorum arada farklı urun gorursem ve hosuma gıderse oyle satın alıyorum ulkemızde malesef olta malzeme fıyatları cok yuksek. onca kamıs aldım cengızden halbukı ustune bıraz daha ekleyıp jdm kamıs alsa ımısım gul gıbı gecınıp gıderdım ısde fıyat ucuz dıye satın aldım basıma gelmeyen kalmadı ornek en son aladıgım kamısdan gerıye kalan sap kısmı olduartık bu sapıda boya fırcası olarak kullanırım
![]()
Kopmuyordu o misinaRapalalar zaten guzel tavsiye etmistim bu misina da geyet guzel okyanus balikcilik urunu Q marka ben de kullanmistim,
Sahsen rapala bedeni icim Nippon ghost 0,28 i tavsiye de ederim,
Ben bu aralar ip siparisi verdigim icin gelmesini bekliyorum o yuzden zorunluluk misina kullaniyorum,
Cengizde ki extreme(kaplanli) 0,28 aldim makinaya sardim kalani rapala bedeninde kullniyorum ondan da memnunum,
Bilginiz olsun,
Rastgelsin