Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

power pro ip ariyorum...

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP
izne gitmeden önce ufak tefek hazirlik yapiyorum eger elinde fazla olupta satmak isteyen olursa power pro 135 m 10lb-13lb-15lb sari veya kirmizi almak istiyorum...

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Şurada olması lazım; yine de sormak gerek...

Misinalar » nce izgi Amatr Balklk Malzemeleri

2.el bulmak biraz güç olabilir; bilemiyorum ne kadar sağlıklı olur???

Mesela bende bir tam gün kullanılıp sonra makarasına geri sarılmış olan 0,19 Super 8 slick mevcut... 275 metre ve 15 kg. çeker yazılmış kutu üzerine; kendi makarası üzerinde ise 15 Lb. test değeri mevcut (nasıl bir durum ben de anlamadım)... Örneğin şimdi ben bunu satsam 80 lira gibi bir meblağ talep edeceğim; üzerine az bir miktar daha ekleyip hiç kullanılmamış olanı almak bence daha makul...:) Tabi stokta mevcut ise...

Gücenmezsiniz umarım fikir beyanında bulundum... (Ben zaten satmıyorum; yemli için bir kenara ayırdım...)

darthvader61

Aktif Üye
Adı
Mehmet S. BASDAG
Haluk Abi 8 Slick izlenimlerini alabilirmiyim? Sufix 832 kullandın mı? Kullanmış isen farkları neler?

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP
Şurada olması lazım; yine de sormak gerek...

Misinalar » nce izgi Amatr Balklk Malzemeleri

2.el bulmak biraz güç olabilir; bilemiyorum ne kadar sağlıklı olur???

Mesela bende bir tam gün kullanılıp sonra makarasına geri sarılmış olan 0,19 Super 8 slick mevcut... 275 metre ve 15 kg. çeker yazılmış kutu üzerine; kendi makarası üzerinde ise 15 Lb. test değeri mevcut (nasıl bir durum ben de anlamadım)... Örneğin şimdi ben bunu satsam 80 lira gibi bir meblağ talep edeceğim; üzerine az bir miktar daha ekleyip hiç kullanılmamış olanı almak bence daha makul...:) Tabi stokta mevcut ise...

Gücenmezsiniz umarım fikir beyanında bulundum... (Ben zaten satmıyorum; yemli için bir kenara ayırdım...)
haluk abi hiçbiryerde stoklarda kalmamis onun icin buraya yazdim... sifir olmasi tabi ki tercihimdir :)

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
suleyman abi avmarketi ve balikmarketinde yok diger sitede de kimse tele cevap vermiyo...
Hay Allah, uzuldum simdi...

Sayfalarini guncellemiyorlar ve insanlari yaniltiyorlar. Neye ve nasil guvenerek alisveris yapacagiz anlamak mumkun degil.

Vaktin olsa yurtdisindan getirtebilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Theseus

Aktif Üye
Adı
Genco
Piyasada sahtelerini de gördükten sonra Kanadadan getirttim ama ben de yüksek çekerli kalın olanlarından kaldı.

Bulamazsanız uygun fiyatlı kaliteli çin ürünü spectra markasını da tavsiye edebilirim.22 lb 0.22 mm 300 mt si 35 tl civarına mal olmuştu tahminen.

kaiser

Aktif Üye
Adı
Mehmet Emin GÖKALP
yok birol abi bilindik butun alisveris sitelerine sordum hicbirinde yok...