Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
haluk abi hiçbiryerde stoklarda kalmamis onun icin buraya yazdim... sifir olmasi tabi ki tercihimdirŞurada olması lazım; yine de sormak gerek...
Misinalar » nce izgi Amatr Balklk Malzemeleri
2.el bulmak biraz güç olabilir; bilemiyorum ne kadar sağlıklı olur???
Mesela bende bir tam gün kullanılıp sonra makarasına geri sarılmış olan 0,19 Super 8 slick mevcut... 275 metre ve 15 kg. çeker yazılmış kutu üzerine; kendi makarası üzerinde ise 15 Lb. test değeri mevcut (nasıl bir durum ben de anlamadım)... Örneğin şimdi ben bunu satsam 80 lira gibi bir meblağ talep edeceğim; üzerine az bir miktar daha ekleyip hiç kullanılmamış olanı almak bence daha makul...Tabi stokta mevcut ise...
Gücenmezsiniz umarım fikir beyanında bulundum... (Ben zaten satmıyorum; yemli için bir kenara ayırdım...)
Selam,haluk abi hiçbiryerde stoklarda kalmamis onun icin buraya yazdim... sifir olmasi tabi ki tercihimdir![]()
suleyman abi avmarketi ve balikmarketinde yok diger sitede de kimse tele cevap vermiyo...Selam,
Bu linklere bir göz atabilirsin;
Power Pro 0.15mm/9.0kg/135m samblaroheline
Power Pro 0.15mm Super 8 Slick Aqua 135mt Yellow p Olta Misinas | Power Pro Olta Misinalar
SPRO POWER PRO 135 MT 0.15 MM RG MSNA Olta misinalar - rg misinalar (Dyneema - Braided) AVmarketi.com
Her zaman rast gelsin...
Hay Allah, uzuldum simdi...suleyman abi avmarketi ve balikmarketinde yok diger sitede de kimse tele cevap vermiyo...