Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapala dayanmıyor! Yardım

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bu arada bu sitede envai çeşit düğüm ve bunların bağlanma şekiller animated gif olarak verilmiş, ben bir göz at.
Fishing knots

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
abi okuma seabass mesinaya rapala düğümü atılabiliyor mu?

VolkanAKGUL

Yeni Üye
Adı
Volkan
Hepsini inceliyorum, teşekkürler. .. Uluç bey linkler için ayrıca teşekkür ederim

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Ben de denize çok sahte yolladım. Power pro 0.19 da ardarda 3 kez kopunca, porselenleri kontrol ettim. En uçtaki kırılıp jilet gibi keskin olduğunu görmüştüm.

Diğer cahilliğim de makine telinin kapanmasıyla kaybettiklerimdir. Bu sorun da atarken kolun dönüp teli kapamasıyla olduğunu öğrendikten sonra bitti. Kol atma yönünün tersinde ise dönüp teli kapatıyor ve örgü veya misina ne kadar güçlü olursa olsun kopuyor.

Bir de bunları kontrol edin. Benim kopma olaylarının tamamı acemiliktendi.

VolkanAKGUL

Yeni Üye
Adı
Volkan
Sevgili abi ve kardeşlerim, şimdiden hayırlı bayramlar dilerim. Güzel bir tatil geçirmeniz dileği ile. ..

Araştırmalarım sonucu balıkçıya gittim, abi dedim şu misina.. Adam dedi ben sana veriyim bir tane mutlu ol :/ Ya dayı ben bunu istiyorum diyor, yok diyor o yaramaz bunu al.

TAvsiyesi ile;
Mercan Euphrates Dynamic Fluoracarbon Coated Gümüş Gri Misina - 100mt Makara 0.33 aldım. 8.5kg çeker. Çok sağlam oldugunu kendi ellerimle kullanarak tespit edebildim.

Sizin düşünceleriniz nelerdir. Levrek için idealmidir ?

Saygı ile.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Sen satıcını değiştir.
Yoksa biz haybeden yazıyoruz buralardan