Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapala dayanmıyor! Yardım

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bence de sen o malzeme tedarikçini değiştir. Makineye sarılan misinalarada aranan tek özellik sağlamlık değildir, az gam yapması, esnek olması ve denizde kullanılıyorsa eğer tuzlu suya dayanıklı olmasıdır genelde aranan kriterler.
Senin o aldığın fc misina muhtemelen oldukça sert tabiatlıdır ve makineden habire kusma yapar. Yemli avlarda köstek veya beden olarak kullanabilirsin ama.

Fatih Koç

Daimi Üye
Sevgili abi ve kardeşlerim, şimdiden hayırlı bayramlar dilerim. Güzel bir tatil geçirmeniz dileği ile. ..

Araştırmalarım sonucu balıkçıya gittim, abi dedim şu misina.. Adam dedi ben sana veriyim bir tane mutlu ol :/ Ya dayı ben bunu istiyorum diyor, yok diyor o yaramaz bunu al.

TAvsiyesi ile;
Mercan Euphrates Dynamic Fluoracarbon Coated Gümüş Gri Misina - 100mt Makara 0.33 aldım. 8.5kg çeker. Çok sağlam oldugunu kendi ellerimle kullanarak tespit edebildim.

Sizin düşünceleriniz nelerdir. Levrek için idealmidir ?

Saygı ile.
Herşey tartışılır konuşulur birsürü insan sorulara cevap verir, yardımcı olmaya çalışır ve bir satıcının işgüzarlığından herkes yine bildiğini okur ya ona yanarım..
Balık malzemesini satan değil kullanan daha iyi bilir kardeşim unutma bu lafımı :)

Çünkü amatör adam önce malzemenin işini gerçekten görüp göremeyeciğine bakar, sonra da fiyat kalite kıyaslamasından geçirir öyle kullanır ve önerir..

evde 1000 mt trabucco, 1000 mt sufix, 1000mt powerline yatıyor..
ama ben makineme monoflament misina sarmak istediğimde, gidip ya okuma yada effe alıyorum..

niye acaba..??

Hepsi bir tarafa fc misinanın atçekte kullanılmayacağını bile bilmeyen satıcının dediği arkadaşlarınkinden ağır basmışya...
dahada bişey demiyorum..

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
Hoca ondan değil. bazı mesinalara düğüm atarkane zorlanıyorum. Bazı arkadaşlarda bazı mesinalar konusunda uyarıyor.
demek istediğim, bazı mesina çok sert oluyor, uğraştırıyor, kimi mesina düğümü atarkane kırılıyor işi zorlaştırıyor. Şöyle çektimidi düğüm tutsun istiyorum, o açıdan sölemek istedim yani.
varsa rapala düğümü atıpta beğendiğiniz bir marka söleyin ona göre gidip alayım, bak düğümü atamazsam çok söverim ha ona göre

chopardman

Üye
Adı
NoyaN
rapala klıpsı alarak bu sorunu cozebılrsın ben 025-028 beden kullanıyorum bende daha herhangı bır kopma olmadı krokodil ucuz pıyasa malı