Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SAHTE ÖNERİLERİ (EN İDEAL SAHTELER) ustalardan

Mektupla

Daimi Üye
Yavru kefal görünümlü sahtenin su üstü, az dalarlı, dalarlı olanlarından tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim.

Sardalya görünümlü sahtenin su üstü, az dalarlı, dalarlı olanlarından tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim.

Spin içinde olur, kurşun arkası içinde olur

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Yavru kefal görünümlü sahtenin su üstü, az dalarlı, dalarlı olanlarından tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim.

Sardalya görünümlü sahtenin su üstü, az dalarlı, dalarlı olanlarından tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim.

Kefal görünümlü su üstü sea horse, yozuri 3db
Gece için kavun içi kafalı pugaçev
Bu sahtelerin üçü ile de balık aldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mektupla

Daimi Üye

Strike Pro Jl-119 F Arc Minnow 75 Serisi /7,5cm/5gr/1-1,5m/010 - n11.com renk kodu: 10 mumara
Temel Özellikler
7,5cm boy, 5gr ağırlık, 1,0-1.5m dalma derinliği, yüzen ve hareketsizken askıda kalan, içindeki bilyaları, doğal görünümü ile lüfer, palamut gibi balıklar hayır demeyecek

River2Sea Rover 98 mm 10.6 gr Popper - Av marketi, Av malzemeleri, Balık malzemeleri, Balık marketi, Olta kamışları, Olta makinaları renk kodu: HA-16R
River2Sea Rover 98 mm uzunlukta ve 10,6 gr ağırlıkta Popper , göz alıcı renkleri ve harika aksiyonu ile levrek avında enfazla tercih edilen 2 zokalı ve uzak atış için uygun su üstü sahtelerden birisidir.

Mullet Wakebait
LIVETARGET Mullet Twitchbait Lures
LIVETARGET Mullet Walking Bait Lures
https://www.basspro.com/shop/en/livetarget-mullet-popper
Kefal yavrusuna benziyorlar mı ne dersiniz

Sahte Yemler - Tuzlu Su - MITSOU110 SAHTE 17G SARDALYA
GROUPE 4 - SW 15F LASER SARDINE
YO-ZURI Tobimaru F5 C136 F 130-27 Maket Yem 89,05 TL - AVmarketi.com
https://www.amazon.com/LIVETARGET-Scaled-Sardine-Wakebait-3/dp/B0067HDNOU?th=1
https://www.walmart.com/ip/LiveTarget-Spanish-Sardine-Jerkbait-1/45829753
LIVETARGET Scaled Sardine Twitchbait Lures
DAIWA Minnow Sw Sardalya Suni Yem F01 | Avfoni
Sardalya ya benziyorlar mı ne dersiniz

Sahte; salt skimer, pugaçev ve sea hours
Hepsi mavi benekli kefal sahtesi
QUOTE]

Son düzenleme:

evrenersin

Aktif Üye
Adı
evren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba 15 -40 gr aralığında spin de Levrek ve Lüfer için sahte tavsiye edebilirmisiniz bu yeni spinciye :)

KomikAga

Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Kefal görünümlü su üstü sea horse, yozuri 3db
Gece için kavun içi kafalı pugaçev
Bu sahtelerin üçü ile de balık aldım

Abi Selam cok güzel yorumluyorsun acaba benim sahteyide yorumlarmısın hangi balıklar atlar hangi balıklar icin ideal bir arkadaşım hem lüfer hem kefal hemde palamut aldığını söylemişti :)

Son düzenleme:
Merhaba 15 -40 gr aralığında spin de Levrek ve Lüfer için sahte tavsiye edebilirmisiniz bu yeni spinciye :)
Usta olarak değil ama çırak olarak Daiwa Shoreline Shiner vertice 120F Ayu rengi şiddetle tavsiye ederim.

Ben de bu vesile ile forumdaşlara sormak isterim
gece icin levrek sahtesi ya da en ideal genel anlamda gece avlarinda çalışan sahte olarak tavsiyeler nedir ?

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Abi Selam cok güzel yorumluyorsun acaba benim sahteyide yorumlarmısın hangi balıklar atlar hangi balıklar icin ideal bir arkadaşım hem lüfer hem kefal hemde palamut aldığını söylemişti :)
Marmara’yı bilmem.
Ege için ise bu sahte gece karanlık veya az ışıklı meralarda çok yavaş sarımla ve arada sert jerk hareketi ile belki turna alır.
Tanyeri ağardıktan sonra çantana geri koy ve suüstü wtd kefal benzeri 7-9 cm ile devam et

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Marmara’yı bilmem.
Ege için ise bu sahte gece karanlık veya az ışıklı meralarda çok yavaş sarımla ve arada sert jerk hareketi ile belki turna alır.
Tanyeri ağardıktan sonra çantana geri koy ve suüstü wtd kefal benzeri 7-9 cm ile devam et

Yeni favori sahtem ima ko kırmızı kafa
Turna için

Umut D.

Üye
Adı
Umut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;

Her şeyden önce Silivri-Tekirdağ bölgesinde çalıştırdığım defalarca balık aldığım sahtelerin hiç birini sarozda çalıştıramadım. Av badilerim de aynı problemi ile farklı bölgelerde yaşadıkları için her sahtenin her bölgede çalışmadığı kanısına vardık.Konu çok güzel lakin bana göre farklı bölgeler için konuşulduğunda yanıltıcı olabilir.
Marmarada gece ve gündüz için duo terrif ve remixon fortuna salti serilerini tavsiye edebilirim.
Her fırsatta su üstü sahtesi atın özellikle gündüz güneş ışığından faydalanıp çakar yapabilecek parlak renkler seçin.

Hedef balıkta belirtilmemiş ama renkler sizi avlamasın :)

Simsiyah sahte ile gece zifiri karanlıkta ard arda levrek alındığına şahidim:D

Rastgele...