Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saroz Körfezi Erikli, Yayla, Mecidiye, Sazlıdere, Güneyli, Kemikli Balık Son Durumlar

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ibrice limanından shore jig yada spin olur mu , dalış alanı aslında ama mera olarak uygun mudur?

hedef balık çok specific değil , merakımdan soruyorum

ibrahim1903

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
ibrice limanından shore jig yada spin olur mu , dalış alanı aslında ama mera olarak uygun mudur?

hedef balık çok specific değil , merakımdan soruyorum
denize girilen yerin sağ taraflarında shore jig denenebilir. 1-2 vuruş almıştım. spin ile uğraşmak yerine iskelede lrf daha mantıklı bence

spinfisher

Aktif Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Negatif
2 hafta önce Gökçetepe'de 3 gün kamp yaptık. Milli park tarafı çok kalabalık olduğundan az ileride daha sakin bir koyda konakladık. Spin ve yemli disiplinde avlandık. Spine herhangi bir balık vurmadı. İleri kısım eriştelik olduğundan surf uzak atışlar boş kaldı. Kısa atış yemliye bol bol karagöz geldi. 20'den fazla saldık, 8-10 kadarı limit üstüydü alıkoyduk. Karagözden ayrı zargana da vardı ama onca takibe rağmen gerek sahteye gerek top arkası ipeğe gelmedi.

Mektupla

Daimi Üye
2 hafta önce Gökçetepe'de 3 gün kamp yaptık. Milli park tarafı çok kalabalık olduğundan az ileride daha sakin bir koyda konakladık. Spin ve yemli disiplinde avlandık. Spine herhangi bir balık vurmadı. İleri kısım eriştelik olduğundan surf uzak atışlar boş kaldı. Kısa atış yemliye bol bol karagöz geldi. 20'den fazla saldık, 8-10 kadarı limit üstüydü alıkoyduk. Karagözden ayrı zargana da vardı ama onca takibe rağmen gerek sahteye gerek top arkası ipeğe gelmedi.
Maaşallah, rastgele...

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
yemli midye mi kullandınız , güzel av olmuş bu arada ama spine vuruş olmaması üzücü.Bana orası tam spinlik gibi gelmişti.

spinfisher

Aktif Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Negatif
Yem olarak taze bayat ayırmadan keşandaki balıkçılardan aldığımız boru kurdu ve sülüneze çok güzel vurdular. Oltayı atar atmaz direk saldırıyorlar, bırakmasak yüzden fazla tutardık.

spinfisher

Aktif Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu arada kayalarda bol madya ve yengeç de vardı, onları da kullandık. Surf uzak atışta taktık ama muhtemelen takımlar erişteliklere gömüldüğünden hiç vuruş alamadık

spinfisher

Aktif Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Negatif
yemli midye mi kullandınız , güzel av olmuş bu arada ama spine vuruş olmaması üzücü.Bana orası tam spinlik gibi gelmişti.
Sabah suyu, akşam suyu muhtelif sahteler, jig vs baya denedim ama tık yok. Birkaç kez zargana takip etti ama onda da vuruş yok. Gözlükle biraz açıldım karagözden başka balık da göremedim. Bu arada su acaip yatıktı öyle ki sahilde dalga sesi bile yoktu.

Adı
Alper Kuyumcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah suyu, akşam suyu muhtelif sahteler, jig vs baya denedim ama tık yok. Birkaç kez zargana takip etti ama onda da vuruş yok. Gözlükle biraz açıldım karagözden başka balık da göremedim. Bu arada su acaip yatıktı öyle ki sahilde dalga sesi bile yoktu.
dediğiniz koya gökçe tepe yolundanmı gidiyorsunuz

Eren17

Üye
Adı
Eren ÖZDAL
Kan Grubu
A Rh Pozitif
oncekı sayfalarda denıldıgı gıbı merıc kıyısında avlanıcaksanız dıkkat etmenız gereklı SET olarak tabır edılen yerın ustune cıkmak ve karsısına gecmek yasak askerler gordugu an karakolda alabılırsınız solugu ve derdınızı anlatana kadar cok uzun saatler kalabılırsınız karakolda malum askerı mantık :) bızım koyden dolasan yunanlıları gormek mumkun en sınır koy bızımkı merıc nehrıne kımlıkte koy yazdıgından bız yırtıyoruz ama sızı bılemem :)