Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Savage Gear Panic Popper Hakkında

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Buyuk olani sanirim 130 luk wtd icin kullanilacak bir sahte degil. Wtd aksiyonu yapiyor ama agirligindan bilegi yoruyor. Buyuguyle levregin bol oldugu bi gun wtd ile levrek aldim. Ama Ege ve Akdeniz tarafinda duz hizli sarim aksiyonuyla guzel kofana hatta sirtikara aksiyonlari yasadim. İsin asli cok tercih ettigim bir sahte degil. Atis menzili sert bir kamisla mesafe taniniyor. Beyaz rengini kullandim.

Kucuk olani ise sanirim 10.5 cm oldukca basarili bir sahte. Onunda beyazini kullaniyorum. Wtd ile sayisiz levrek avi yaptim. Yapanda gordum. Bir pugachevs degil tabi ama istanbulda bile levrek saldirisi aldim. Bununla da duz hizli sarim aksiyonuyla lufer sarikanat avlarim var.

Son düzenleme:

Barış Kaynar

Aktif Üye
Adı
BARKAY
Buyuk olani sanirim 130 luk wtd icin kullanilacak bir sahte degil. Wtd aksiyonu yapiyor ama agirligindan bilegi yoruyor. Buyuguyle levregin bol oldugu bi gun wtd ile levrek aldim. Ama Ege ve Akdeniz tarafinda duz hizli sarim aksiyonuyla guzel kofana hatta sirtikara aksiyonlari yasadim. İsin asli cok tercih ettigim bir sahte degil. Atis menzili sert bir kamisla mesafe taniniyor. Beyaz rengini kullandim.

Kucuk olani ise sanirim 10.5 cm oldukca basarili bir sahte. Onunda beyazini kullaniyorum. Wtd ile sayisiz levrek avi yaptim. Yapanda gordum. Bir pugachevs degil tabi ama istanbulda bile levrek saldirisi aldim. Bununla da duz hizli sarim aksiyonuyla lufer sarikanat avlarim var.
Bu degerli bilgiler icin tesekkurler. Pazartesi gunu ilk isim 10,5 cm lik beyazindan almak olacak.

MyDarko

Aktif Üye
Adı
Mehmet
gsss.jpg
Barış abi sen bu ürünü diyorsun değil mi ? Bunlar la WTD yapılıyor mu ? Nasıl aksiyon veriyoruz bunlara ? Diğer arkadaşlar hangi rengini önerir mullet ve white flash kalmamış.

Barış Kaynar

Aktif Üye
Adı
BARKAY
Ekli dosyayı görüntüle 72748
Barış abi sen bu ürünü diyorsun değil mi ? Bunlar la WTD yapılıyor mu ? Nasıl aksiyon veriyoruz bunlara ? Diğer arkadaşlar hangi rengini önerir mullet ve white flash kalmamış.
Evet bu ürün. Hedef Balık'ta var fakat kampanya indirimini web sitelerine uygulamamışlar. N11.com da da var. Ben de almak için önerileri takip ediyorum.

Barış Kaynar

Aktif Üye
Adı
BARKAY
Bu ürünü kullanan pek yok anlaşılan. Ürüne yapılan indirimli kampanya fiyatı, mevcut yapılan yorumlar ve izlediğim videolar neticesinde, bugün Mutlu Balıkçılık'a sipariş verdim. Ürün kargoya teslim edildi. Yaptığınız yorumlar ve ilginiz için teşekkürler.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bir zaman kara borsaydı,piyasadaki benzerlerine göre iş yapmıyor.
Akdeniz ve egedeki bir kaç arkadaşıma hediye verdim,onlarda verim alamadılar.
Savage-gear-Side-Down-Prey-110-27-gr bence ondan çok,çok iyi halka ortada değil yanda
bu sebeble yan yüzüp yaralı balık gibi yüzüyor.İğnedeki tüy mutlaka sökülmeli.
Savage-gear-Side-Down-Prey-110-27-gr
1 ve 3 çok fena...
Savage gear Side Down Prey 110 27 gr F Suni Yem

savage-gear-side-down-prey-110-27-gr-f-s-c09e.jpg