Sandokan2018
Üye
- Adı
- Hüseyin
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Barış abi 02 numarası gümüş zarganaya benziyor çok balık aldim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gerçekten de zarganaya çok benziyor. Teşekkürler.Barış abi 02 numarası gümüş zarganaya benziyor çok balık aldim
Bu degerli bilgiler icin tesekkurler. Pazartesi gunu ilk isim 10,5 cm lik beyazindan almak olacak.Buyuk olani sanirim 130 luk wtd icin kullanilacak bir sahte degil. Wtd aksiyonu yapiyor ama agirligindan bilegi yoruyor. Buyuguyle levregin bol oldugu bi gun wtd ile levrek aldim. Ama Ege ve Akdeniz tarafinda duz hizli sarim aksiyonuyla guzel kofana hatta sirtikara aksiyonlari yasadim. İsin asli cok tercih ettigim bir sahte degil. Atis menzili sert bir kamisla mesafe taniniyor. Beyaz rengini kullandim.
Kucuk olani ise sanirim 10.5 cm oldukca basarili bir sahte. Onunda beyazini kullaniyorum. Wtd ile sayisiz levrek avi yaptim. Yapanda gordum. Bir pugachevs degil tabi ama istanbulda bile levrek saldirisi aldim. Bununla da duz hizli sarim aksiyonuyla lufer sarikanat avlarim var.
Evet bu ürün. Hedef Balık'ta var fakat kampanya indirimini web sitelerine uygulamamışlar. N11.com da da var. Ben de almak için önerileri takip ediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 72748
Barış abi sen bu ürünü diyorsun değil mi ? Bunlar la WTD yapılıyor mu ? Nasıl aksiyon veriyoruz bunlara ? Diğer arkadaşlar hangi rengini önerir mullet ve white flash kalmamış.