Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Savage Gear Panic Popper Hakkında

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Ben de bir Alamatraya uğrayayım, indirim varsa ben de alayım bir tane.

Barış Kaynar

Aktif Üye
Adı
BARKAY
Bir zaman kara borsaydı,piyasadaki benzerlerine göre iş yapmıyor.
Akdeniz ve egedeki bir kaç arkadaşıma hediye verdim,onlarda verim alamadılar.
Savage-gear-Side-Down-Prey-110-27-gr bence ondan çok,çok iyi halka ortada değil yanda
bu sebeble yan yüzüp yaralı balık gibi yüzüyor.İğnedeki tüy mutlaka sökülmeli.
Savage-gear-Side-Down-Prey-110-27-gr
1 ve 3 çok fena...
Savage gear Side Down Prey 110 27 gr F Suni Yem

Ekli dosyayı görüntüle 72803
panicpoper.gif
Bu ürünü yeni sanıyorum.

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
10,5 cm 22 gr. Wahite Flash'ı Bugün teslim aldım. Bu renkte ses bilyaları yok, diğerler renklerde var diye hatırlıyorum.
Öğle arası gidip aldım. 20 tl den bıraktı sağolsun. Ben de White flash aldım.
Yalnız burada tartışılan konuya istinaden şunu belirteyim. Bu popper, yani asıl amacı bildiğim kadarı ile WTD değil. Kesikli sarıyoruz su çırpsın diye, ama sağa sola WTD hareketi bekliyorsak alınması gereken PANIC PREY olsa gerek. Tamamen şahsi fikrim. Tahmin ediyorum. İddaam yok.

Barış Kaynar

Aktif Üye
Adı
BARKAY
Öğle arası gidip aldım. 20 tl den bıraktı sağolsun. Ben de White flash aldım.
Yalnız burada tartışılan konuya istinaden şunu belirteyim. Bu popper, yani asıl amacı bildiğim kadarı ile WTD değil. Kesikli sarıyoruz su çırpsın diye, ama sağa sola WTD hareketi bekliyorsak alınması gereken PANIC PREY olsa gerek. Tamamen şahsi fikrim. Tahmin ediyorum. İddaam yok.
Ben de wtd için değil, popper amaçlı aldım. Düz sarımda da su sıçratarak verimli avlar yapıyormuş.

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Ben de wtd için değil, popper amaçlı aldım. Düz sarımda da su sıçratarak verimli avlar yapıyormuş.
Ben ne zamandır bu tip birşey alacaktım. Elimde bu tarz yoktu. İndirim denk gelince hemen almış oldum. Sayenizde diyebilirim. Ayrıca Dirty Silver Mullet alacaktım ama bir tek o yoktu. Sularımızda kefal çok olduğu için kefal sahtesi uygun olur diye düşünmüştüm.

Barış Kaynar

Aktif Üye
Adı
BARKAY
Ben ne zamandır bu tip birşey alacaktım. Elimde bu tarz yoktu. İndirim denk gelince hemen almış oldum. Sayenizde diyebilirim. Ayrıca Dirty Silver Mullet alacaktım ama bir tek o yoktu. Sularımızda kefal çok olduğu için kefal sahtesi uygun olur diye düşünmüştüm.
Ben 40 TL fiyatı varken de diyetliydim, ama 23 TL ye düşünce dayanamadım. Sizin için de hayırlı olsun. Avlarınız bol olsun.

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Ben 40 TL fiyatı varken de diyetliydim, ama 23 TL ye düşünce dayanamadım. Sizin için de hayırlı olsun. Avlarınız bol olsun.
Ben bugün av markete giderken ne olur ne olmaz Seahorse satan bir dükkana da uğradım. Onun da aynı modeli var. Ona bakayım dedim. 33 TL indirimli fiyat verdiler. Ben de düşünmeden Savage Gear almaya gittim.