Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano - Daiwa - Penn - Okuma vs Makinaların iç aksamı ,Bilya değişimi bakımı .

onrayt

Aktif Üye
@shimano başkan yetiş :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
B

BS Okuru

Misafir
@shimano başkan yetiş :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magnet makına almalısın yag derdıne son :) sureklı ac kapa acka yapa yapa makınalar bellı bır sure sonra balans ayarı bozuluyor malesef .shımano gress olarakta forumda @balikustası nikli birol reis bı ara satısını yapmısdı shımano yagların su anda elınde varmıdır yokmudur bılemıyorum sormakta fayda var.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar az önce Üsküdar sas dan Selim bey ile görüştüm . Kendisi makinanın iç kısımlarına dişlilere würt hhs 2000 i bilyalara würt multi yi kullandıklarını ve kendisinin kullandığı makinaya bu şekilde bakım yaptığını söyledi. Artı dişli gresini sordum biz bunu kullanıyoruz dişli gresinden çok daha kaliteli olduğunu söyledi bunu belirteyim isteyen iletişime gecebilir. Herkese rastgele .:)

arjen

Aktif Üye
Adı
Ahmet D.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hhs 2000 dislilere mi??? Bukonuda herkesin aklı cok karismis anlasilan:)

B

BS Okuru

Misafir
Arkadaşlar az önce Üsküdar sas dan Selim bey ile görüştüm . Kendisi makinanın iç kısımlarına dişlilere würt hhs 2000 i bilyalara würt multi yi kullandıklarını ve kendisinin kullandığı makinaya bu şekilde bakım yaptığını söyledi. Artı dişli gresini sordum biz bunu kullanıyoruz dişli gresinden çok daha kaliteli olduğunu söyledi bunu belirteyim isteyen iletişime gecebilir. Herkese rastgele .:)
Abı würt calısan personel makına bakımında kendısı bu urunu kullanmıyor ama urunun satısını yapıyor :) oda shımano greslerınden satın almıs :) kullanım amacı farklı würt yaglarının ben acıkcası tavsıye etmıyorum.

arjen

Aktif Üye
Adı
Ahmet D.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Turkiyede satisi yok mu bu shimano gres ve yagin?

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kısacası orjinelden saşmayalım arkadaşlar .Heleki Vural reis bunu diyorsa vardır bildiği. Ki bende katılıyorum ama sunu da söylemeden gecemeyeceğim kendim kullandığım makinalara bunları uyguladım amaaa 500 tl ve üstü makina kullanacaksam da orjinalden şaşmam arkadaşlar bence sizde öyle yapın . Rastgele :)