Hasan genc
Daimi Üye
- Adı
- Hasan
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Bülent arkadaşım işe yarar videoları buldukça paylaşacağım . Biraz zaman alıyor önce ben bi izliyorum bunları gece nöbette zaman oluyor öyle seçip ilave ediyorum var bi site ekleyeceğim biraz sonra iyi seyirler.Eline emeğine yüreğine sağlık olsun Hasan abi gerçekten çok ama çok faydalı gerekli bilgiler içeren videolar.Zira çoğu arkadaşımız makinalarını modifiye etme yollarını ararken bu görsel paylaşımlar bir nebze cesarette verir ( örnek ben )![]()
Önerin için teşekkür ederim . Murat arkadaşım İşte böyle ufak ufak yararlı bilgilerle iyi bir Arşiv niteliği kazanır Umarım .Bence bu konu sabitlenmeli...bu gün yine açılan bir konu vardı shimano servisi ile alakalı arkadaşlar bu videoları ve kutu içeriğinde çıkan makina parça gamının resminede bakarak arızalı olan parçaları değiştirebilirler...olduda makinayı toplarken hata oldu buraya yazın mutlaka birileri(bende dahil olmak üzere)yardımcı olacaktır...önemli olan bence bakım,parça değişimi ve modifikasyon gibi durumlarda becerilerimizi geliştirmektir...
Hakan arkadaşım eline sağlık çok güzel bilgiler sağolasın . Arasak bulamayız tekrar teşekkür .Stradic FK rulman ölçüleri;
Kol rulmanı: 4x7x2.5mm
Worm Shaft rulmanı :3x6x2.5mm
Kafa altı drag destek rulmanı : 3000'lik model 7x11x3mm, 4000'lik model 8x16x5mm
bu ölçüleri muhtelif yabancı sitelerde araştırma yaparken buldum kol rulmanı ve kafa altı drag destek rulmanını kendi makinamda uyguladımkoldaki değişim gerçekten fark yarattı makinada
![]()
Beğenmenize sevindim Eşref abi sizin kadar olamasamda , faydalı olmaya çalışıyorum .İlgine teşekkür ederim abi .Rastgele .Çok yararlı arşivlik bilgiler.Elinize sağlık.