Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Shimano makinelerin bakımı ve yedek parçaları...

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendinden şoklu ipler var. Plat bir ara indirim yaptı. Uç tarafı 16m kalın ip daha sonra inceliyor. 20 dolar olması lazım.

yuksel43

Yeni Üye
Adı
Yüksel
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba alışverişi nerden yaptınız acaba ?

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Örgünün bobinini bir kapta suyun içine koyup ıslak olarak sarın. Sonra buraya makinenn tekrar resmini koyun derim. Bakalım yorum yapalım.
Anlattığınız şekilde İpi kafaya sardım , 300mt 0.16 ip tam oturdu diyebilirim .Hatta geçen pazar test amaçlı 2 saat at-çek yaptım sorun olmadı .Test de edildiği için resim eklemeye gerek görmedim.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sorun çıkmadıysa kullanmaya devam demekki..

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Anlattığınız şekilde İpi kafaya sardım , 300mt 0.16 ip tam oturdu diyebilirim .Hatta geçen pazar test amaçlı 2 saat at-çek yaptım sorun olmadı .Test de edildiği için resim eklemeye gerek görmedim.
Serdar,

O kadar sordun, aldın makineyi. Eee kullandım da diyorsun, anlat bakalım, memnuniyetin nedir makine ile ilgili.
Senden önce alacak arkadaş vardı, sen ondan önce davrandın maşallah makine geldi de kullandın bile :) yorumunu bildirirsen onun fikri için bir katkın olur belki ;)

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kol almaktan vaz geçtim , sadece topuzu değiştirmeye karar verdim verimli olurmu acaba.Tercihen rapala avcılığı için konfor açısından nasıl bir topuz seçmem daha iyi olur .

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Serdar,

O kadar sordun, aldın makineyi. Eee kullandım da diyorsun, anlat bakalım, memnuniyetin nedir makine ile ilgili.
Senden önce alacak arkadaş vardı, sen ondan önce davrandın maşallah makine geldi de kullandın bile :) yorumunu bildirirsen onun fikri için bir katkın olur belki ;)
Makine hafifliği , konik kafa olmasından dolayı ip salınımı , 200 gr kurşunu (az akıntılı merada çinekopla beraber:)) yağ gibi sarışı ile göz dolduruyor .Bunlar artıları diyebilirim 2 saat'lik bir kullanımdan sonra .

Eksik olarak kolunu diyebiliriz, biraz küçük yapmışlar (Japonlar kendileri için tasarlamış galiba).

Makineye kol yada kol topuzu eklenerek giderilebicek bir durum .