Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

shimano nexave

Cevat ERGİN

Aktif Üye
Adı
Cevat Ergin
Arkadaşlar, kaç gündür takip ediyorum bu konuyu , 450 cm takıntılı gördüm sizi :), neden 450 cm ? fikir beyan eden arkadaşlarda bahsi geçen kamışlar bildiğim kadarıyla yok , birkaç deneme ile bir ürün hakkında yorum yapmak ta çok yanlış, bu konuda fikir sahibi olmak için bu kamışları avlakta birkaç gün kullanmak veya sahip olanların fikirlerini almak gerekir, özellikle Üsküdarda super aero technium, aspire, poweraero twintip gibi 3 parça kamışları kullanan arkadaşlarım mevcut.Sonra 450 cm boyların ağırlıkları nerdeyse 150 grama kadar farkedebiliyor, amaç hafif kamış kullanmak, yoksa 450 cm boyda 3 parçalı piyasa kamışı çok ;) bu kamışların meblağları az değil , bu paralar verildikten sonra, birçoğumuzun avlanma disiplinine aykırı bence 650-700 gr ağırlıkta ki kamışlar, avrupalı kullanır, 450-5 mt ; onlar takımı fırlatıyor, kamış dayamaya koyuyor kamışlarını, bizim gibi saatlerce at-çek, yürü, o 150 gr, 1.5 kg oluyor bildiğiniz üzere.Bu sebepten dolayı 450cm ancak sipariş ile getirilebilir ben bu işin içinde olduğumdan şahsi kanaatim bu yönde, ağır kamışların tercih edilirliği çok düşüktür, hele böyle pahalı modellerde :) oltacı bu kadar parayı cebinden çıkarmadan önce heryönüyle ele almalı konuyu, kalite ok., sağlamlık ok, atış kabiliyeti ok, lakin ağırlık negatif, beklemeli av yapacakları tenzih ediyorum :D:D

okyanus

Yeni Üye
Adı
Mehmet Ali ÖZKAN

Akadaşlar bu ürün geldi birkaç tanesi ön siparişti gitti.

Cevat ERGİN

Aktif Üye
Adı
Cevat Ergin
Bu arada unuttum, bu kamışlar hakkında fikir almak isteyenler bir ara çaya gelebilir ve benim kamışlarımı kullanıp fikir edinebilirler. Böylece katalog bilgisinden ve kulaktan dolma bilgilerden ziyade gerçek tecrübeler edinebilirler.Sevgili Emir ve Uluç öncelik sizin av partnerim olarak :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

AkÇ@Y

Üye
Adı
Murat Akçay
Bu arada unuttum, bu kamışlar hakkında fikir almak isteyenler bir ara çaya gelebilir ve benim kamışlarımı kullanıp fikir edinebilirler. Böylece katalog bilgisinden ve kulaktan dolma bilgilerden ziyade gerçek tecrübeler edinebilirler.Sevgili Emir ve Ulaş öncelik sizin av partnerim olarak :D
Teşekkürler Cevat abi bilgilendirdiğin için:)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bu arada unuttum, bu kamışlar hakkında fikir almak isteyenler bir ara çaya gelebilir ve benim kamışlarımı kullanıp fikir edinebilirler. Böylece katalog bilgisinden ve kulaktan dolma bilgilerden ziyade gerçek tecrübeler edinebilirler.Sevgili Emir ve Ulaş öncelik sizin av partnerim olarak :D
Ulaş kim abi? :D

Cevat ERGİN

Aktif Üye
Adı
Cevat Ergin
Dil sürçmesi desem o da değil, parmak sürçmesi Uluç'cuğum :D

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Ben de o yüzden özellikle 450 için yorum yapmadım.İstanbulda 450 kullanmak yer olarak pek uygun değil. Belki Hisarda.Ama Çoğu yerde 390lar bile sahil yolundaki trafiği tehdit eder konumdayken 450 kullanmak zor olur.
Ben şahsen 390lardan memnunum ama sevgili Cevat artık 420ye terfi et diyor ama bakalım o da olacak elbet birgün :D

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
4.20 200 gr atarlı nexave İstanbul da hemen bütün kamışları döver parçalı 4.50 ler de dahil (Tabiiki diğer shimano kamışları tenzih ediyorum). Yok ben illa 200 gr atacam diyorsanız orası ayrı ama ben atacağımı zannetmiyorum. O şartlardaki havada balığa çıkacağımı zannetmiyorum çıksam bile fırdöndülü 170 gr larda aynı etkiyi gösterir herhalde.. amaaan göstermezse göstermesin yahu atarız atabildiğimiz kadar, tutarız tutabildiğimiz kadar:D

tomy77

Aktif Üye
Adı
Barış
4.20 200 gr atarlı nexave İstanbul da hemen bütün kamışları döver parçalı 4.50 ler de dahil (Tabiiki diğer shimano kamışları tenzih ediyorum). Yok ben illa 200 gr atacam diyorsanız orası ayrı ama ben atacağımı zannetmiyorum. O şartlardaki havada balığa çıkacağımı zannetmiyorum çıksam bile fırdöndülü 170 gr larda aynı etkiyi gösterir herhalde.. amaaan göstermezse göstermesin yahu atarız atabildiğimiz kadar, tutarız tutabildiğimiz kadar:D
yok abi sen kamış görmemişin al eline bi ferrari prestij 7000 bi superba parçalı kim kimi dövüyö görürsün :D