Emir Şengezer
Daimi Üye
- Adı
- emir şengezer
Uçmayınız sayın kaya.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Cevat abi bilgilendirdiğin içinBu arada unuttum, bu kamışlar hakkında fikir almak isteyenler bir ara çaya gelebilir ve benim kamışlarımı kullanıp fikir edinebilirler. Böylece katalog bilgisinden ve kulaktan dolma bilgilerden ziyade gerçek tecrübeler edinebilirler.Sevgili Emir ve Ulaş öncelik sizin av partnerim olarak![]()
Ulaş kim abi?Bu arada unuttum, bu kamışlar hakkında fikir almak isteyenler bir ara çaya gelebilir ve benim kamışlarımı kullanıp fikir edinebilirler. Böylece katalog bilgisinden ve kulaktan dolma bilgilerden ziyade gerçek tecrübeler edinebilirler.Sevgili Emir ve Ulaş öncelik sizin av partnerim olarak![]()
yok abi sen kamış görmemişin al eline bi ferrari prestij 7000 bi superba parçalı kim kimi dövüyö görürsün4.20 200 gr atarlı nexave İstanbul da hemen bütün kamışları döver parçalı 4.50 ler de dahil (Tabiiki diğer shimano kamışları tenzih ediyorum). Yok ben illa 200 gr atacam diyorsanız orası ayrı ama ben atacağımı zannetmiyorum. O şartlardaki havada balığa çıkacağımı zannetmiyorum çıksam bile fırdöndülü 170 gr larda aynı etkiyi gösterir herhalde.. amaaan göstermezse göstermesin yahu atarız atabildiğimiz kadar, tutarız tutabildiğimiz kadar![]()