Su siralar Makinamin bakimi icin , bu ihtiyaci giderebilecek bir yag bakiyorum. Forumlarin geneli CÖP ile dolu, nasil mi ? Ya adam acmis makina bakimi diye , hos güzel ama o bölümün , o konu basliginin yazilanlarla alakasi yok ... Hani kalitesi olmayan seyler bunlar, senin adminin yok mu =? o siteyi kullananan daimi ev sahipleri yok mu buna karsi cikacak , fazlalik , alakasizlarin yazilarini kaldiracak.. Söylenecek cok sey var ama .. Ne fayda .. Burada hosuma giden sey su oldu, belki dogru belki yanlis , ama hobidaslar , cat cat ben bunu kullaniyorum tavsiye ederim , ben sunu kullaniyorum tavsiye ederim diye beyanatlarda bulunmuslar... Ben bunu istiyorum ya.. Bana kocakari tabiri kelimeler kullanma , bence su denenmeli , aslinda ise yarayabilir gibi cümleler kullaniliyorsa , Y.. Yedik yani... adam süper marketten 30 liraya olta almis , kendini balikci zannediyor , aldigi 30 liralik takima 20 liralik yag alacak ya, forumda bu konular da fazlalik yapiyor.. Tekrardan marka - model - deneyim bilgileri paylasip da katki saglayanlara SONSUZ tesk. degerlendirmedeyim cesitli secenekleri , bir tanesini deneyecegiz artik..