sigaradan tam 9 ay önce kurtuldum 10 senedir içiyordum ve iş çıgrından çıktı gunde 3 paket içmeye başladım beni çok fazla rahatsız etmeye başladı nefes almakta zorlanıyorum ayda verdigim para 400 tl yi buluyordu bir gün yemli dişli avındayız malum sigaranın en keyif verdigi durumlardır ben yine keyifle bir sigara yaktım balıkta indir bindir keyfim on numara yanımdaki av partnerim bana dediki ümit ben bu balıgı tutucam ama sen fazla tutamassın niye dedim sigara içiyosunya ilerde hastalanır balıgada gelemessin şaka olarak soyledigi bu sozler fena kafama takıldı kendi kendime dusundum verdigim parayamı giden saglıgamı yanim ve kesin bir kararla bıraktım sigarayı şimdi ondan tiksiniyorum Allaha şükür çok rahatım sigara içtigim zamana çok üzülüyorum içenler kesinlikle bırakmalı hepimiz balık tutmayı seviyoruz öle güzel ekipmanlar varki hani pahalı dedigimiz inanın bedava sigaraya verilen para yanında bedava sigarayı bırakın ve kendinize bu güzel ekipmanlardan edinin bu düşünce b,ile sigarayı bırakmanızda size buyuk yardımda bulunur İşallah içen herkez bu illetten kurlulur içmeyende hiç başlamaz.