Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
yarın akşam suyunda bilindik meralarda denemeni öneririm.yok mu hiç hareket![]()
Dişli boğazdan önce uğruyor şile taraflarına.. Lakin geçenlerde geldik aşırı yağmur vardı oltaları açamadan geri döndük. Yemli deneyim edindiğimiz yerlerimiz mevcut. Siz yakın zmanda denediniz mi hiçyarın akşam suyunda bilindik meralarda denemeni öneririm.
Teşekkür ederim ÜstatBen hergün şile bölgesi en SECRET meralara atar yapıyorum pazartesi akşamından beri tık yok adam gibi vuruşta yok kısacası Lüfer müfer hakgetire bi kaç öyle denk getirenler oldu ama oda devede kulak çıkanlar genelde çinekop balık diye alıkonacak boyda değiller onlarıda geri salıyoruz Şilede Vaziyet bu Yinede siz bilirsiniz
Şile kıyıdan avcılık konusunda pek verimli olmasa da doğru zamanda doğru yerde olduğunda balığını alıp gidersin. Gitmek hep aklımda var.Bu konunun en hareketli hatta tek hareketli olmasi gereken gunler... Balik mi yok yazan mi![]()
Şilede poyrazdan ziyade karayelin balik yaptigi dogrudur. Lakin ne poyraz ne karayel gormez oluk. Yagmur bile yagmaz oldu.Şile kıyıdan avcılık konusunda pek verimli olmasa da doğru zamanda doğru yerde olduğunda balığını alıp gidersin. Gitmek hep aklımda var.
Kuzey batı rüzgarları balığı Şile'ye iter diye bilirim. Belki de yanlış biliyorum. Geçtiğimiz hafta hava böyleydi. Denemekte fayda var. Belki de balık vardır. Rastgele.