Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sinaritlerin Günü :)

zafersat

Aktif Üye
Adı
Zafer SATILMIŞ
Bu gün bence başlıktanda anlayacağınız üzre sinaritlerin günü. Son bir haftadır yaptığım avlarda şahit olduğum ve sevgili Akın ve Ahmet abinin raporlarından da anladığım kadarıyla bolca sinarit yakalanmakta. 120m lerden duel curve slide yeşil turuncu (bildiğimiz karpuz) 110gr jigle aldığım 9.7kg sinarit ve williamson benthos 100gr bakır rengi jigle 90m den aldığım 6-7 kg lik akyalar. Telefonumun kablosunu onarır veya yenisini bulursam son iki haftadır yaptığım benzer avlarımı ve 20 kg lik akyanın suya iade videosunu raporlayacağım. Herkese rasgele.

not: son resmi Ankara'daki sevgili arkadaşım Anıl'a atfen ekliyorum.:)

İstirye (altın lekeli) lagos ızgara

Lagosun tarifini ilgili bölüme ekliyorum.

Tolga

Daimi Üye
Adı
Tolga Özgür
Tebrik ederim Zafer. Av hakkında ki bilgilendirmeler içinde teşekkür ederim. Kıbrısta 7.5 sene yaşadım ama hiç böyle bir ava çıkmak nasip olmadı. :)

Ersin

Daimi Üye
Adı
Ersin M.Karaketir
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tebrik ederim Zafer. Harika bir ava imza atmışsın.
Ustalık yakıştırması hiçte boş değil ;) Gerçek manada ustalık isteyen avlar yapıyorsunuz ;)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Zafer
Daha 1-2 ay evvel umutsuzluğa kapılmıştın.
Bugün görüyorum ki çoğumuzun ömrü boyunca yakalayamacağı 20 kg lık kocaman bir balığı bile ait olduğu yere bırakıyorsun.
Tekrar tebrikler

zafersat

Aktif Üye
Adı
Zafer SATILMIŞ
Tebrik ederim Zafer. Harika bir ava imza atmışsın.
Ustalık yakıştırması hiçte boş değil ;) Gerçek manada ustalık isteyen avlar yapıyorsunuz ;)
Teşekkür ederim Ersin bey, 20 yıla yakın süredir bu sevdayı içimde barındırıyorum. Daha 10 yaşlarımdayken yaşıtlarıma ve bana aileleri o yaş grubunun kitaplarını okuturken ben ansiklobedilerdeki balıkları inceliyordum, çevirip çevirip isimlerini öğreniyordum, daha ilkokuldayken okuldan kaçıp balığa gidiyordum. Son yaptığım nitelik taşıyan avlar bu günlere nasipmiş. Tabi üstadlarımızın yapmış olduğu paylaşımların yapmış olduğum avlara etkisi yatsınamaz.