Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sinaritlerin Günü :)

zafersat

Aktif Üye
Adı
Zafer SATILMIŞ
Tebrikler Zafer
Daha 1-2 ay evvel umutsuzluğa kapılmıştın.
Bugün görüyorum ki çoğumuzun ömrü boyunca yakalayamacağı 20 kg lık kocaman bir balığı bile ait olduğu yere bırakıyorsun.
Tekrar tebrikler
Teşekkür ederim Şeref bey, çok doğru umdum azalmıştı, takip ettiğim paylaşımlarda yapılan avlar 40-45 max 70m lerde yapılmaktaydı. İnanılmaz şeyler denedim, partnerimin de umutları tükenmişken ve bana o bile inanmazken hedefe ulaşmadan önceki son avlarımızda hislerime güvendim, muradıma erdim. Son bir aydır çok derin sularda yaptığımız avlar bana 5 kilo verdirdi, inanın askerde üç aylık tuzla macerasında bile bu kadar zayıflamamıştım :). Akyayı geri göndermek çok güzeldi ayrıca bir raporla onu sunacağım

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
maşşallah diyelim balıklara azmine vede teşekkürler erdemli davranışına :)
işte amatör balıkçı

DrEjO

Aktif Üye
Adı
Tamer
Tebrikler, balıklar müthiş, 20 kglik balığı geri salmak her babayiğidin harcı değildir çoğu balıkçı nefsine teslim olur. Avlarınız ve neşeniz daim olsun.

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Tebrikler Zafer.Akyalar güzel ama Sinarit alkışlanacak türden.Mükemmel bir av olmuş.Şansın daim olsun:)

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler zafer,
Maşallah yıların ve bu sevdaya olan sevginin meyvelerini yavaş,yavaş,almaya başlıyorsun. balıkların boyları parmak ısırtıcak tarzda,zevkini ve tadını alarak yakaladığın ve daha sonra tekrar elamentine iade etiğin akya içinde seni tekrar kutlarım.sevgiyle kal yavru vatana selamlar.:)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Son bir aydır çok derin sularda yaptığımız avlar bana 5 kilo verdirdi, inanın askerde üç aylık tuzla macerasında bile bu kadar zayıflamamıştım :)
Ne güzel işte.
Her daim antrenmanlı, çakı gibi bir asker durumunda kalacaksın bu sayede :)