Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sinaritlerin Günü :)

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Bu ne yawwwww. Sino abimizie benden de selam söyle. Kendisi tahmin ediyorum yaşça benden büyüktür. :D

zafersat

Aktif Üye
Adı
Zafer SATILMIŞ
Bu ne yawwwww. Sino abimizie benden de selam söyle. Kendisi tahmin ediyorum yaşça benden büyüktür. :D
Aleykum selam :D, bende onu araştırıyordum Akın abi ancak hiçbir sonuca ulaşamadım. Zannederim bir mikroskop alıp pullarını incelemem gerekecek.

koxford

Yeni Üye
Adı
Aykut Aytış
Tebrikler ve teşekkürler.

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Teşekkür ederim Şeref bey, çok doğru umdum azalmıştı, takip ettiğim paylaşımlarda yapılan avlar 40-45 max 70m lerde yapılmaktaydı. İnanılmaz şeyler denedim, partnerimin de umutları tükenmişken ve bana o bile inanmazken hedefe ulaşmadan önceki son avlarımızda hislerime güvendim, muradıma erdim. Son bir aydır çok derin sularda yaptığımız avlar bana 5 kilo verdirdi, inanın askerde üç aylık tuzla macerasında bile bu kadar zayıflamamıştım :). Akyayı geri göndermek çok güzeldi ayrıca bir raporla onu sunacağım
Sevgili Kardeşim Zafer
Bugün İstanbuldan döndüm.Raporunla,o muhteşem balığınla gönlümü ferahlattın.Helede halen başaramadığım büyük balık salma asaletin beni çok etkiledi.
En derin hislerimle seni kutluyorum.
Sevgiyle kal