Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

sıra dışı balık raporu

diamond

Aktif Üye
yorum siz değerli arkadaşların ;

balık avı kadar sevdiğim ve ilgilendiğim diğer hobimi siz arkadaşlarla paylaşmak istedim.

sürekli boğaza balığa gidiyor olmama rağmen maalesef balık tutamadığımdan paylaşacak balık resmim yok bende b u resimleri sunuyorum.

ayrıca boğazda rapala ile balık tutma konusunda eğitim verecek arkadaş olursa severek öğrencisi olurum

saygılar

bülent fındık

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Merhabalar;

bende seneler önce akvaryumlarla uğraşırdım,

saatlerce akvaryum karşısında oturur balıkları izler farklı bir aleme giderdim :harika:

Bu canlıları izlemek gerçekten rahatlatırdı beni,ne bir stres nede kafada bir soru işareti kalıyordu bende :)

GErçeten güzel kareler,paylaşım için teşekkürler.

Can_Ordu

Daimi Üye
Adı
Can ÖNEL
Çok değerli balıklar ve gereken değer de verilmiş kendilerine formları çok güzel maşallah. Ben de uzun yıllardır akvaryum hobisiyle uğraşıyorum. Akvaryumsuz en az bir 2 ay dayanabiliyorum. Şu an Pseudotropheus elongatus mpanga var bende.

diamond

Aktif Üye
Merhabalar;

bende seneler önce akvaryumlarla uğraşırdım,

saatlerce akvaryum karşısında oturur balıkları izler farklı bir aleme giderdim :harika:

Bu canlıları izlemek gerçekten rahatlatırdı beni,ne bir stres nede kafada bir soru işareti kalıyordu bende :)

GErçeten güzel kareler,paylaşım için teşekkürler.
beğendiğiniz için teşekkür ederim bu hobi ile ilgilenen arkadaşlara bilgi konusunda severek yardımcı olurum.

diamond

Aktif Üye
Çok değerli balıklar ve gereken değer de verilmiş kendilerine formları çok güzel maşallah. Ben de uzun yıllardır akvaryum hobisiyle uğraşıyorum. Akvaryumsuz en az bir 2 ay dayanabiliyorum. Şu an Pseudotropheus elongatus mpanga var bende.

teşekkürler avdan kalan zamanımın çoğunu balıklarıma ayırıyorum

yücelyiğit

Yeni Üye
Adı
yücel yiğit
adım yücel yiğit bede şu anda discus akvaryumu kuruyorum....ama balık yavru almak istiyorum. bizim buralarda yok,yavru satar isen almak isterim,,,tel nuaram 0533 647 65 26

çinekolog

Daimi Üye
Adı
Gökhan ATEŞ
Gerçekten güzel balıklara sahipsiniz maşallah...

çinekolog

Daimi Üye
Adı
Gökhan ATEŞ
1998-2008 arası bende discus besledim daha sonra melek üretimine sardım(evde 20 akvaryuma kadar) en sonunda bi ara bitkili akvaryumlar ilgimi çekmişti resimde görülende kendi tankımdı şimdi ise komple bıraktım hobiyi uzaktan izliyorum sadece...

Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ayrıca boğazda rapala ile balık tutma konusunda eğitim verecek arkadaş olursa severek öğrencisi olurum ..

ben yardımcı olmak isterim zevkle, bana yakınsanız yada ulaşabilirseniz