Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

sıra dışı balık raporu

diamond

Aktif Üye
adım yücel yiğit bede şu anda discus akvaryumu kuruyorum....ama balık yavru almak istiyorum. bizim buralarda yok,yavru satar isen almak isterim,,,tel nuaram 0533 647 65 26
yücel bey;

şuan elimde yavru yok maalesef damızlık boyda balık var havalar ısınınca üretime başlayacağım yavru olduğunda seve seve hediye edebilirm

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Discuslar müthiş ve bunları üretebilmek ise ayrı bilgi, takip ve sabır.
Balık tutmaktan çok daha zor işi beceren yeteri kadar ilgilenebilirse en usta avcı olur.

diamond

Aktif Üye
ayrıca boğazda rapala ile balık tutma konusunda eğitim verecek arkadaş olursa severek öğrencisi olurum ..

ben yardımcı olmak isterim zevkle, bana yakınsanız yada ulaşabilirseniz
teşekkürler ahmet bey,

ben gebzede oturuyorum ama her hafta boğaza gitmeye çalışıyorum.sizinle tanışmayı çok isterim

diamond

Aktif Üye
Discuslar müthiş ve bunları üretebilmek ise ayrı bilgi, takip ve sabır.
Balık tutmaktan çok daha zor işi beceren yeteri kadar ilgilenebilirse en usta avcı olur.
teşekkür ederim Bülent Bey;

gerçekten meşakatli bir uğraş ama çok sevdiğimden zor gelmiyor.Müthiş keyif alıyorum

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bülent abi harika bir hobiniz var. Her bir akvaryum ayrı güzellikte. Mekanı biliyorsun ne zaman istersen elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım ;)

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
şahane discuslar tebrik ederim. dekorsuz akvaryumlara ısınamıyorum bir türlü. kimiside böyle seviyor zevk meselesi tabiki. aşağıdaki hardscape tasarım çok hoşuma gitmişti geçtiğimiz haftalarda denk gelmişti gezerken.

diamond

Aktif Üye
şahane discuslar tebrik ederim. dekorsuz akvaryumlara ısınamıyorum bir türlü. kimiside böyle seviyor zevk meselesi tabiki. aşağıdaki hardscape tasarım çok hoşuma gitmişti geçtiğimiz haftalarda denk gelmişti gezerken.

Gerçekten çok güzel bir dekor, fafat kumlu akvaryum da balıklar yeterince gelişmiyor