diamond
Aktif Üye
Teşekkür ederim seyfi bey bunu atlamisim hemen takiyorumElinize sağlık muhteşemler nazar buncuklarını göremedim akvaryumlarda.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim seyfi bey bunu atlamisim hemen takiyorumElinize sağlık muhteşemler nazar buncuklarını göremedim akvaryumlarda.....
Bende de şu anda ikinci nesil 10-15 tane turuncu prenses yavrusu var. Elime doğdular ve ne kadar sık su değişimi de yapsam da istediğim hızda büyümüyorlar. Biyolojik filtre var. Kum olayına takıldım. Neden kum olan akvaryumda yavaşlıyor büyümeleri, biraz daha detay bilgi verirseniz sevinirim.Gerçekten çok güzel bir dekor, fafat kumlu akvaryum da balıklar yeterince gelişmiyor
Sarıların yanına bir kaç lacivert ben de alabilirim. Benim de en sevdiğim renklerdir..

arif bey;Bende de şu anda ikinci nesil 10-15 tane turuncu prenses yavrusu var. Elime doğdular ve ne kadar sık su değişimi de yapsam da istediğim hızda büyümüyorlar. Biyolojik filtre var. Kum olayına takıldım. Neden kum olan akvaryumda yavaşlıyor büyümeleri, biraz daha detay bilgi verirseniz sevinirim.
Sarıların yanına bir kaç lacivert ben de alabilirim. Benim de en sevdiğim renklerdir..
Benim naçizane tank ta bu...
![]()
Teşekkür ederim Harun kardeşim ;Bülent abicim bütün kareleri olduğu gibi paylaşıp bize göz ziyafeti sundun Allah razı olsunbenimde bir akvaryumcuk var ama mağrudumda mağdurum durumunda yavrucuklar zar zor bakıyorum
![]()
Bu arada senin öğrenciliğine bağlı bir öğrencilik kaydı bende açmak istiyorumartık boğaza gidince itilip kakılmak istemiyorum
inşallah senin kayıt olduğun okula dost kontejyanından beni de alırlar
![]()