Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soğuk, rüzgarlı ve yağışlı hava için tulum, mont ve pantolon önerileri

Adı
Burak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bence en kolayi cizme
Çizme ile kayalıklarda av yapmak sıkıntılı olabiliyor. En azından benim için öyle olabilir. Örme yün çorap ile ayaklarım donmuştu.
O yüzden bot ve çorap çok önemli diye düşünüyorum. Ancak kaliteli su geçirmeyen ve termal botların fiyatları benim için epeyce yüksek.

Adı
Burak
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende adidas waterproff bot var fakat birazcık yıprandı. Uzun süredir giymiyorunm.uygun fiyata vereceğim ikinci el kullanacak olursa detaylı resimlerini özelden atabilirim. En azından ben kullanmıyorum ihtiyacı olan birine giderse gruptan memnun olurum. Az bi bakım yaptırıp ayakkabıcıya uzun yıllar kulkanılabilir. Sıfır fiyatı 650 civarı olması lazım. Altı erimez taban

Ekli dosyalar

fatih014

Aktif Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@ağartan
İnsan iki yerden üşür.
Ayaklar ve boyun.
Boyun kısmını korumak kolay. Bu nedenle ayakkabı en önemli malzeme haline geliyor, mutlaka sizi sıcak tutacak bir şey olmalı.
Boyun kısmını da gerek kaşkol, gerekse polar kumaştan üretilmiş boyunluklar ile korumak mümkün.
Avda hareketsiz duruyorsanız ancak arktik kıyafetlerle sıcak kalabilirsiniz. Hareketli bir av yapıyorsanız nefes alan çok katmanlı kıyafetlerle sıcak ve kuru kalabilirsiniz.
Kıyafet seçimi de olta seçimi gibi.
Tek bir kıyafetle her şey olmuyor.
Tabii biz mecburen olduruyoruz o başka... :)
Sizce İmax Thermo Suit Arx 20 Ice nefes alabilen, bir ürün mü? Kıyıdan beklemeli ve spin avlarda kullanmayı planlıyorum.

fatih014

Aktif Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
güncel.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
@ağartan

Sizce İmax Thermo Suit Arx 20 Ice nefes alabilen, bir ürün mü? Kıyıdan beklemeli ve spin avlarda kullanmayı planlıyorum.
Özelliklerinde nefes alır demiyor.Zaten nefes alır bir ürün olsa fiyatı 2-3 kat fazla olur.
Beklemeli avlar için ideal. Spin için de kullanılabilir tabii.