Imaxin tarzını çok beğenemedim. Aldığın montu pantolunu günlük hayatta da giyim diyorum. O tarz da decathlonda var.imax takımlara bakabilirsiniz bir çok arkadaşım teknede kullanıyor memnunlar açıkçası.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Imaxin tarzını çok beğenemedim. Aldığın montu pantolunu günlük hayatta da giyim diyorum. O tarz da decathlonda var.imax takımlara bakabilirsiniz bir çok arkadaşım teknede kullanıyor memnunlar açıkçası.
Hangi ürünle aralıksız 5-6 saat sağanak altında ıslanmadan av yapabiliyorsunuzBu ürün yağmurdan çok soğuğa karşı korunmak için üretilmiş bir üründür. Soğuktan korunmak için birebirdir ama aynı zamanda yağmurdan da korunayım, sağanak yağmur altında hiç değilse 2-3 saat, 4 saat montumdan yağmur suyu geçmeden av yapabileyim diyorsanız bu ürün işinizi görmez. 2000 mm su geçirmezlik seviyesi aynı zamanda yağmurluk olarak da kullanılabilecek ürünler için yeterli değildir. Ayrıca bu ürün kara avcılığı içindir; balık avcılığına gelmez. Çünkü deniz kenarında üşümenin asıl sebebi rüzgardır. Alacağınız ürünün yağmur geçirmezlik seviyesinin en az 4000 mm -5000 mm olmasına ve rüzgar geçirmezlik özelliği taşımasına dikkat etmelisiniz.
Tabii ben bunları, aralıksız yağan sağanak yağmur altında 5-6 saat av yapabilen biri olarak söylüyorum. "O kadar durmaya değmez." derseniz, iş değişebilir.
Nereden temin edebilirizBen Prologic in aşağıdaki new green modelini kullanıyorum.
Sitesinde şu an yok ancak ben mağazada gördüm mevcut.
su geçirmez
soğuk havada ise içindeki çıkabilen polar sayesinde çok sıcak tutuyor
Pantolonlu olan modelleri de mevcut.
Bilgi amaçlıdır
Kullandığım bir ürün olduğu için tavsiye edebiliyorum
New Green Thermo Jacket
- 100% waterproof PU lamination (8.000mm) and breathability
of 3.000 mvp with taped seams- Outer jacket with soft mesh lining at body and full polyester lining in sleeves
- Adjustable at waist and hem
- Detachable fleece-lined hood w/adjustable fit and wired peak
- Comfortable fleece inner collar and chin protector
- Strong 2-way zipper covered by wind fillet
- Tight Velcro adjustable cuffs
- 2 superior chest box pockets w/drain holes and fleece-lined handwarmer pockets behind
- 2 big lower box pockets
- Inner zipper Napoleon pocket
- Inner zipper pocket
![]()
Nereden temin edebiliriz
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eşref beyin verdiği gibi
Çok teşekkürlerEşref beyin verdiği gibi
Cengiz de mevcut, sitesinde yok ama mağazada var
İncelemenizi tavsiye ederim ki alternatifler de mevcut
Şu son günlerdeki havalara benzer havalarda (hava sıcaklığı en fazla 5-6 derece, rüzgarlı ve yağışlı bir hava) şu aşağıdakini kullanıyorum. Ice Behr marka. Yurt dışı kökenli bir ürün. Türkiye'de satışı yok.Hangi ürünle aralıksız 5-6 saat sağanak altında ıslanmadan av yapabiliyorsunuz