Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son iki av güncem..:)

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
İshak ağabey,

İkimiz de olaya aynı duygularla bakıyoruz ve hareket ediyoruz. Sonuç olarak ortaya çıkardığımız mini videoları hem kendimiz hem de arkadaşlarımız seyrettiğinde ve beğendiğinde keyif alıyoruz. Bence çok güzel de oluyor

Bu haftasonu bahsettiğim Drift HD aksiyon kamerasını aldım, tam çözemeden deneme çekimleri yaptım ama görüntüler güzel olmasına rağmen ince ayarları yapmadığım için bazı sıkıntılar oluşmuş. Bir sonraki çekimlerim daha da güzel olacak. Ayrıca Fujifilm X-S1 ve F200 modelleri ben de var, F200 modeli ile su altı kabıyla çekimler yapıyorum ama onun da sıkıntısı kabın içindeyken sesleri çok zayıf alması, bu durum canımı sıkıyor. Senin kullandığın XP modellerini ben de inceledim, şimdi XP200 modelini bekliyorum, geldiğinde hemen alacağım. Zaten geldiğinde ilk ben görmüş olacağım, zira Fujifilm'in işlerini ben yapıyorum ;)

Zoom yaparken bahsettiğin seslerin çıkmasını arkadaşlarıma soracağım. Yeni model XP100 ellerinde mevcut, onunla demo yaptıracağım, bakalım o sesler standardında olan bir durum mu göreceğiz. Bu arada kullandığın makina ile bir sorun olursa gereğinin yapılması konusunda elimden geleni yaparım. Ayrıca yeni bir model düşünürsen yine elimden geleni yaparım, Fujifilm'de %30'a yakın indirimim var ve beni severler. Çok arkadaşıma oradan makina aldık, sorun olanları da birebir yenisiyle değiştirdik

Benim ekip arkadaşlarım seninkilerin aksine video ve fotoğraf çekmem için kendileri hemen poz vermeye başlıyorlar. Ben de elimden geldiğince hem video hem de fotoğraflarını çekiyorum. Zaten bu durum adımın tam teşekkülü Cevat Kelle'ye çıkmasına sebep oldu :)

Bilgilendirme için teşekkür ederim ve her zaman rast gelmesini dilerim. Sağlıcakla kal İshak ağabey...
Kardeşim benim açıklamaların için can ı yürekten teşekkürler. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum.Bu işe ben 2006 yılında başladığımda yakın dostlarım bu faaliyete pek anlam veremedikleri için o zamanlar bana da bayağı bir takılıyorlardı.Hatta adımı foto balliıca yapmışlardı.
Sağolsunlar benim adıma bana kartvizit bastıracaklardı akılları sıra...İtina ile sünnet-düğünlerde video çekimi yapılır diye...Fesüpanallah...
Ama seneler geçince bundan 5-6 sene önce acemice dahi olsa çekilen videolarıma bakınca içlerinde aaaa o zamanlar benim saçım daha çokmuş ya diyenler bile oluyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Herşey mükemmel.Kutluyorum kardeşimi ve başarılı avlarının devamını diliyorum.

efekan2000

Üye
Adı
Serkan Öztürk
Abi süper avlar. Seninle avlanmak bir türlü nasp olmadı ilk poyrazda yanındayım inşallah

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Abi süper avlar. Seninle avlanmak bir türlü nasp olmadı ilk poyrazda yanındayım inşallah
Serkan ım beklemedeyiz hepimiz...;)İnşallah bu sene nasipse yan yana oltalarız.Ben bundan büyük bir haz duyarım..

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Kardeşim benim açıklamaların için can ı yürekten teşekkürler. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum.Bu işe ben 2006 yılında başladığımda yakın dostlarım bu faaliyete pek anlam veremedikleri için o zamanlar bana da bayağı bir takılıyorlardı.Hatta adımı foto balliıca yapmışlardı.
Sağolsunlar benim adıma bana kartvizit bastıracaklardı akılları sıra...İtina ile sünnet-düğünlerde video çekimi yapılır diye...Fesüpanallah...
Ama seneler geçince bundan 5-6 sene önce acemice dahi olsa çekilen videolarıma bakınca içlerinde aaaa o zamanlar benim saçım daha çokmuş ya diyenler bile oluyor...
İshak ağabey,

Ben Cevat Kelle'ye sen de Foto Ballıca'ya layık görülmüşüz, benim açımdan bir sakıncası yoktu, sanırım senin için de olmamış, üstelik çok da güzel olmuş

Dediğin gibi eskilere baktığımızda bana da sana yapılan yorumlar gibi benzer yorumlar geliyor. Bir de fotoğrafları çektikten sonra bilgisayarda ya da TV'de bakarken sanki o göbek benimmişcesine "göbeğimi niye çektin" gibi yaklaşımlar da olabiliyor :D:D

Ne yapacaksın, arkadaşlarımız hepsi ve onları çok seviyoruz, mecburen de katlanacağız ;)

Her zaman rast gelsin, sağlıcakla kal İshak ağabey...

cenkozatay

Üye
İshak Bey,

Paylaşım için çok teşekkürler, emeğinize sağlık. Gerçekten çok güzel ve keyifli bir av olmuş. Av yeriyle ilgi kısa bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

En yakın zamanda tanışmak dileğiyle...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler İshak abi,
Çook güzel avlar tüm ekibi kutlar ve devamını dilerim..

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
İshak Bey,

Paylaşım için çok teşekkürler, emeğinize sağlık. Gerçekten çok güzel ve keyifli bir av olmuş. Av yeriyle ilgi kısa bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

En yakın zamanda tanışmak dileğiyle...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili Cenk yorumun için teşekkürler kardeşim.Av yöresi İzmir İli Çeşme yöresi kardeşim.Zemin yer yer kırmalık, yer yer eriştelik...Derinlik ise değişiyor.Ama ortalama 30 ile 50 metre arası yerler.Zaten bölgenin en derin ve ve dibi çamurla kaplı olan yerleri bile 70 metreyi bulmayan yerler.

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Tebrikler İshak abi,
Çook güzel avlar tüm ekibi kutlar ve devamını dilerim..
Sevgili dostum, yorumun ve güzel temennilerin için teşekkürler...Kardeşim şu tekaütlük denilen şey sağlık ve sıhhatin yerinde olduğu ve başkaca bir sorun ortada olmadığı sürece gerçekten çok güzel bir şeymiş yahu...:p

Nitekim dün eşlerimiz ile birlikte ''Kızlı-Erkekli '' :p bir av güncesi daha yaşadık.Şu an video paylaşımı bitirdim ve youtube ye yüklenme aşmasında.İnşallah bitince onu da siz dostlarım ile paylaşacağım.

İnşallah tüm dostların çok daha güzelini eş-dostları ile bilikte gönüllerince yaşamasını can ı yaşamalarını dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi: