ishak BALLICA
Daimi Üye
- Adı
- İshak Ballıca
Kardeşim benim açıklamaların için can ı yürekten teşekkürler. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum.Bu işe ben 2006 yılında başladığımda yakın dostlarım bu faaliyete pek anlam veremedikleri için o zamanlar bana da bayağı bir takılıyorlardı.Hatta adımı foto balliıca yapmışlardı.İshak ağabey,
İkimiz de olaya aynı duygularla bakıyoruz ve hareket ediyoruz. Sonuç olarak ortaya çıkardığımız mini videoları hem kendimiz hem de arkadaşlarımız seyrettiğinde ve beğendiğinde keyif alıyoruz. Bence çok güzel de oluyor
Bu haftasonu bahsettiğim Drift HD aksiyon kamerasını aldım, tam çözemeden deneme çekimleri yaptım ama görüntüler güzel olmasına rağmen ince ayarları yapmadığım için bazı sıkıntılar oluşmuş. Bir sonraki çekimlerim daha da güzel olacak. Ayrıca Fujifilm X-S1 ve F200 modelleri ben de var, F200 modeli ile su altı kabıyla çekimler yapıyorum ama onun da sıkıntısı kabın içindeyken sesleri çok zayıf alması, bu durum canımı sıkıyor. Senin kullandığın XP modellerini ben de inceledim, şimdi XP200 modelini bekliyorum, geldiğinde hemen alacağım. Zaten geldiğinde ilk ben görmüş olacağım, zira Fujifilm'in işlerini ben yapıyorum
Zoom yaparken bahsettiğin seslerin çıkmasını arkadaşlarıma soracağım. Yeni model XP100 ellerinde mevcut, onunla demo yaptıracağım, bakalım o sesler standardında olan bir durum mu göreceğiz. Bu arada kullandığın makina ile bir sorun olursa gereğinin yapılması konusunda elimden geleni yaparım. Ayrıca yeni bir model düşünürsen yine elimden geleni yaparım, Fujifilm'de %30'a yakın indirimim var ve beni severler. Çok arkadaşıma oradan makina aldık, sorun olanları da birebir yenisiyle değiştirdik
Benim ekip arkadaşlarım seninkilerin aksine video ve fotoğraf çekmem için kendileri hemen poz vermeye başlıyorlar. Ben de elimden geldiğince hem video hem de fotoğraflarını çekiyorum. Zaten bu durum adımın tam teşekkülü Cevat Kelle'ye çıkmasına sebep oldu
Bilgilendirme için teşekkür ederim ve her zaman rast gelmesini dilerim. Sağlıcakla kal İshak ağabey...
Moderatör tarafında düzenlendi: