Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
acemilik oltam ( gerçi hala acemiyim ama ) ilk spin kamısım ve oldukcada saglamdı banamısın demiyor elimden çok çektiPeki bu Okuma Salina Sea 240 cm olanı kaliteli mi 2. gün atarken veya çekerken çat diye kırılmasın ? ona göre listeme ekleyecem bu oltayı
Peki yanına hangi makinayı önerirsin ? Çok pahalı olmayanacemilik oltam ( gerçi hala acemiyim ama ) ilk spin kamısım ve oldukcada saglamdı banamısın demiyor elimden çok çektigözün kapalı güvenebilirsin .
bütçenizi bilmiyorum fakat fiyat performans olarak okuma ceymar 40 önerebilirim daha uygunmu fiyatını bilmiyorum ama avenger 30 yada deadringer makinalarda fiyatına göre iyi performans sergilerler ben ceymar 40 kullanıyorumPeki yanına hangi makinayı önerirsin ? Çok pahalı olmayan
Okuma deadringer 40 almaya karar verdim.Okuma salina sea spin 240 10-40 gr kamış ile kullanmayı düşünüyorumbütçenizi bilmiyorum fakat fiyat performans olarak okuma ceymar 40 önerebilirim daha uygunmu fiyatını bilmiyorum ama avenger 30 yada deadringer makinalarda fiyatına göre iyi performans sergilerler ben ceymar 40 kullanıyorum
HEDEF BALIK | Amatör ve Sportif Olta Balık Av Malzemeleri MarketiBeyler kafamda çok olta var mesela okuma v system,okuma salina sea , okuma alumina serisi ama aklıma en çok yatan okuma salina sea serisi fakat internette baktığımda çoğu sitede stoklar tükenmiş giresunda da bulabileceğimi sanmıyorum küçük balıkçı dükkanları var çünkü aslında internetten okuma salina sea ve uygun ucuz makina bide sahte balık alasım var fakat uygun site bulamıyorum
Aslında belirledim senin yorumunu almak isterim AVFONI Shimano Süper Catana Spin Olta Seti | avfoni.comHEDEF BALIK | Amatör ve Sportif Olta Balık Av Malzemeleri Marketi
canlı destek hattına danışın size uygun takımı önerirler.