Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin (At-Çek) Kamış Seçimi Yardım ??

İboretti

Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sahte olur diye içinde şüphe oluyorsa okumanın türkiye distribitörü cengiz balıkçılık havale ile kargoyla gönderiyor diye biliyorum

qreyton

Üye
Adı
MERT CAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Beyler kafamda çok olta var mesela okuma v system,okuma salina sea , okuma alumina serisi ama aklıma en çok yatan okuma salina sea serisi fakat internette baktığımda çoğu sitede stoklar tükenmiş giresunda da bulabileceğimi sanmıyorum küçük balıkçı dükkanları var çünkü aslında internetten okuma salina sea ve uygun ucuz makina bide sahte balık alasım var fakat uygun site bulamıyorum

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Peki bu Okuma Salina Sea 240 cm olanı kaliteli mi 2. gün atarken veya çekerken çat diye kırılmasın ? ona göre listeme ekleyecem bu oltayı
acemilik oltam ( gerçi hala acemiyim ama ) ilk spin kamısım ve oldukcada saglamdı banamısın demiyor elimden çok çekti :) gözün kapalı güvenebilirsin .

qreyton

Üye
Adı
MERT CAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
acemilik oltam ( gerçi hala acemiyim ama ) ilk spin kamısım ve oldukcada saglamdı banamısın demiyor elimden çok çekti :) gözün kapalı güvenebilirsin .
Peki yanına hangi makinayı önerirsin ? Çok pahalı olmayan

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Peki yanına hangi makinayı önerirsin ? Çok pahalı olmayan
bütçenizi bilmiyorum fakat fiyat performans olarak okuma ceymar 40 önerebilirim daha uygunmu fiyatını bilmiyorum ama avenger 30 yada deadringer makinalarda fiyatına göre iyi performans sergilerler ben ceymar 40 kullanıyorum

qreyton

Üye
Adı
MERT CAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bütçenizi bilmiyorum fakat fiyat performans olarak okuma ceymar 40 önerebilirim daha uygunmu fiyatını bilmiyorum ama avenger 30 yada deadringer makinalarda fiyatına göre iyi performans sergilerler ben ceymar 40 kullanıyorum
Okuma deadringer 40 almaya karar verdim.Okuma salina sea spin 240 10-40 gr kamış ile kullanmayı düşünüyorum

aernos

Yeni Üye
bende shimano exage 4000 ile shimano aernos 270 15-40 almaya karar verdim.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Beyler kafamda çok olta var mesela okuma v system,okuma salina sea , okuma alumina serisi ama aklıma en çok yatan okuma salina sea serisi fakat internette baktığımda çoğu sitede stoklar tükenmiş giresunda da bulabileceğimi sanmıyorum küçük balıkçı dükkanları var çünkü aslında internetten okuma salina sea ve uygun ucuz makina bide sahte balık alasım var fakat uygun site bulamıyorum
HEDEF BALIK | Amatör ve Sportif Olta Balık Av Malzemeleri Marketi
canlı destek hattına danışın size uygun takımı önerirler.