Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Kamış Ve Makina Seçimi

Mektupla

Daimi Üye

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mesela bunlari spin kamis ile aldim ama sahte ile degil. 10 gr gezer kursun ve tek igne , tirnak yengec :)
Bu levreginde her hali guzel :) su durumu neydi? Tirnak yenec ne demek? :) ayrica kancaya yemi nasil takiyorsunuz? Samandirali sistem mi yoksa dip mi attiniz? Bende yemli levrek yakalamak istiyorum, pek denemiyoruz, belkide daha kolay yakaliycaz..

Sinan.

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu levrekler Izmir/Kordon dan aldim. Sabah 7-8 arasi. Tirnak yengec de yengecin en ufak yemlik boyu.

Su video ornek olarak dursun.

Bir kulac lider misinayi ip misinaya baglayip 10 gr gezer kursun takiyorsunuz. Igneyi baglayacaginiz dugum ezilmesin diye igne ve kursun arasina bir boncuk koyuyorsunuz. Daha sonra yemi takip ayni beklemeli av gibi dibe coktukten sonra gerginligi kontrol edip beklemeye basliyorsunuz :)

Keyifli oluyor av. Hafta ici ise gitmeden once bir kac balik alip gune stres atarak baslamak gibisi yok.

Dip not : Kordondan tuttugum baliklari genel olarak satiyorum. Restoranlarin gezici motorsikletli elemanlari var. Balik var mi diye soruyorlar. Varsa tartip parasi neyse odeyip gidiyorlar :) Bu iki levregi 120 tl ye anlastik :)
Bu levreginde her hali guzel :) su durumu neydi? Tirnak yenec ne demek? :) ayrica kancaya yemi nasil takiyorsunuz? Samandirali sistem mi yoksa dip mi attiniz? Bende yemli levrek yakalamak istiyorum, pek denemiyoruz, belkide daha kolay yakaliycaz..

emutlu16

Yeni Üye
Adı
Emre Mutlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma vsystem 2-11gr kamış/okuma spa25 makina
Fladen Warbird 270cm 15-40/D.A.M quick fz 400 FD makina
Fladen Warbird 240cm 10-30/Daiwa sf-4000 makina
Yukarıdaki ürünlerin hepsi alınmıştır
Fladen leri kullanmaya fırsatım olmadı fakat okuma vsystem kamış ve dam makinayı beraber kullandım tatlı suda gayet hafif hiç yorulmadım.