Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Kamış Yardım Lütfen

Tinyfish

Yeni Üye
Adı
Ali
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncellikle spinde yeniyim bundan önceki kullandığım spinler 210 du, boyuma göre kısa kalıyordu,okuma aria 240 spin kamışta karar kıldım, fakat 240 kamışında bana kısa geleceğini düşünerek 270 almayı düşünüyorum.

Yeni başlayan birisi olarak 270 kamıştan vazgeçip başlangıç seviyesi 240 kamışlaramı yönelmeliyim ?
Spinde yeni olduğum için bir kamışa 300-400 lira vermek istemiyorum.210 dan daha uzun, başlangıc seviyesinde öğrenebileceğim bana uygun uzunlukta ve sertlikte MH/M hangi kamışı secmem doğru olur
( makinam okuma aria 30)
--240 --
Okuma Aria 240 MH 10-30 gr 150TL
Okuma G-Force Spin 8 240 cm 10-30 gr 95 TL
--270 --
Okuma Fina Pro 9 270 cm M 7-35 gr 176 TL
Shimano Alivio DX Spinning 270 MH 14-40gr
205 TL
Shimano Alivio DX Spinning 270 M 10-30gr
205 TL
((listede olmayan kamışlar haricinde tavsiyede bulunacağınız kamışlar olursa sevinirim.))

Alacak olduğum kamış Ege bölgesinde WTD ve dalarlı sahteler için kullanılacaktır.kullanılacak sahteler 10-20 gr aralığında olacak.
tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız mutlu olurum .

amasseia

Aktif Üye
Adı
Ali
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Okuma Aria kamış hakkında pek bir bilgim yok ama diğer kamışları almak için inceledim fakat sonrasında vazgeçtim derken farklı bir kamışa karar kıldım.
Tercih ettiğim kamış "Daiwa New Spin 244cm" 7-28gr atara sahip, karbon malzemeden yapılmış, seaguide yüzüklere sahip hafif bir kamış.
Forum içinde küçük bir incelemem de mevcut. Ona da bir bakın derim, ben memnunum. 205 TL'ye almıştım 2 ay önce.

Son düzenleme:

Tinyfish

Yeni Üye
Adı
Ali
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma Aria kamış hakkında pek bir bilgim yok ama diğer kamışları almak için inceledim fakat sonrasında vazgeçtim derken farklı bir kamışa karar kıldım.
Tercih ettiğim kamış "Daiwa New Spin 244cm" 7-28gr atara sahip, karbon malzemeden yapılmış, seaguide yüzüklere sahip hafif bir kamış.
Forum içinde küçük bir incelemem de mevcut. Ona da bir bakın derim, ben memnunum. 205 TL'ye almıştım 2 ay önce.
hocam tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim .incelemeyi aradım ama bulamadım kamış sertliği MH 'mı ?

Son düzenleme:

Mektupla

Daimi Üye
Daiwa Crossfire New Spin 7-28gr Kamış Aldım(fotoğraflı)

Venezüellali

Yeni Üye
Adı
Ferhat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam alacağın kamis okuma salina seaspin 2.70 veya 3.00 mt karbon seviyesi 36 tons sertliği orta bir kere al devam et

Ekli dosyalar