stasyonar
Aktif Üye
Hasan Can kardeşim, yazının hepsini ve bütün cevapları okudum. Sendeki şanssızlık bende de bir müddet sürdü, yaklaşık bir yıl kadar. Amma velakin senin çaban ve azmin benim bir yılımdakine göre kat be kat fazla bu sebeple seni çok daha bahtsız gördüm. Ben ilk spin takımımı ip ile kurdum ve çok memnunum. İp, misinaya göre daha zordur tabii ki ama avantajı ustaların cevaplarında malum. İlk ip deneyimlerini gündüz - sabah suyunda icra et. Sahteyi suyla buluşturduğun vakit teli hemen kapayıp rüzgarın ipini daha fazla açmasına izin verme. Kamışını ters istikamete ve biraz da yukarı dikerek ipin gergin olduğunu görmeden sarma -gündüz dememin sebebi bu-. Ben de ip kestim dolaştırdım, o ipi çözmek bile tecrübe kazandırıyor. Ayrıca yine ustaların dediği gibi 0,30 ve üstü FC misinadan 75 cm civarında lider yeterli olacaktır. FG knot düğümünü kendim yapıyorum. Videoyu yavaşlatarak izlemeni tavsiye ederim.
Bir senenin ardından iki güzel levrek aldım, ikisi de su üstü ileydi. Av raporlarımı imzamdan okuyabilirsin. Derler ya balık oldu mu çakmağa iğne tak alırsın, o misal. Ben de ulaşımı yerleşimi kolay meralarda takılıp kalırım o yüzden başka balık alamadım 🙂 Babam hep der balık yaban yerlerde. Av raporlarını bekliyoruz, Şeref ağabey ve benden sonra sen de raporlarını uzun uzun yazacak gibisin 🙂
Bir senenin ardından iki güzel levrek aldım, ikisi de su üstü ileydi. Av raporlarımı imzamdan okuyabilirsin. Derler ya balık oldu mu çakmağa iğne tak alırsın, o misal. Ben de ulaşımı yerleşimi kolay meralarda takılıp kalırım o yüzden başka balık alamadım 🙂 Babam hep der balık yaban yerlerde. Av raporlarını bekliyoruz, Şeref ağabey ve benden sonra sen de raporlarını uzun uzun yazacak gibisin 🙂